Στη μάχη της παρουσίασης των εκλογών, Κοσιώνη και Τζίμα έδειξαν πως νίκησαν οι ανοιχτές αποχρώσεις

Τη στυλιστική μάχη τη βραδιά των εκλογών, κέρδισαν δύο pale χρώματα, το λευκό και το baby blue, τα οποία προτίμησαν τόσο η η Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ όσο και η Ράνια Τζίμα στο Μega.

Όλα δείχνουν πως οι επαναληπτικές εκλογές θα μας βρουν στα τέλη Ιουνίου. Στη χτεσινή όμως μάχη της ενημέρωσης, έχουμε έναν νικητή: τα φωτεινά χρώματα.

Το λευκό ήταν ο νικητής:

Οι κυρίες της ενημέρωσης κατάφεραν να ξεφύγουν από το αυστηρό κοστούμι και προτίμησαν το total white λουκ με έναν εναλλακτικό τρόπο. Το λευκό είναι συμβολικό χρώμα και είναι έτσι κι αλλιώς το χρώμα που επιλέγουν διαχρονικά οι γυναίκες σε σημαντικές θέσεις και σε σημαντικές στιγμές.

Η Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ προτίμησε λευκό σύνολο και αντικατέστησε το σακάκι με ένα tailored τοπ με ντραπέ στο πλάι και ασυμμετρία.

Την ίδια λογική ακολούθησε και η Ράνια Τζίμα στο Mega, με baby blue λουκ και μια μπλούζα off shoulder με κεντημένες λεπτομέρειες στο τέλος κάθε μανικιού και ασορτί παντελόνι, Celia Kritharioti και τα δύο.

Και το κίτρινο πρωταγωνιστής:

Όσον αφορά τις υπόλοιπες κυρίες της ενημέρωσης τη βραδιά των εκλογών, η Εύα Αντωνοπούλου ψήφισε κίτρινο με ένα φόρεμα μίντι σε άλφα γραμμή.

Ναι στο κίτρινο είπε και η Φαίη Μαυραγάνη συνδυάζοντας κίτρινο παντελόνι με γαλάζιο πουκάμισο.

Με κίτρινο φόρεμα εμφανίστηκε και η Ανθή Βούλγαρη στην πιο fluo εκδοχή του.

Γαλάζιο για την Κατερίνα Παναγοπούλου

Από την άλλη, η Κατερίνα Παναγοπούλου, προτίμησε ένα γαλάζιο φόρεμα με ένα διαφορετικό, γεωμετρικό ντεκολτέ ο οποίο συνδύασε με nude γόβες.

To χρώμα που επέλεξε η Κατερίνα έκανε τη διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες κυρίες της ενημέρωσης που κινήθηκαν σε πιο safe επιλογές με λιγότερο έντονα χρώματα.

Βρήκαμε το olive κοστούμι που φόρεσε η Σία Κοσιώνη στο χθεσινοβραδινό debate

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης