H Σία Κοσιώνη έγινε 43 ετών και πήρε μια πολύ μεγάλη απόφαση που θα σε εμπνεύσει

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Σία Κοσιώνη έγινε 43 ετών και πήρε μια πολύ μεγάλη απόφαση που θα σε εμπνεύσει

H Σία Κοσιώνη γιόρτασε τα γενέθλιά της με ολοκαίνουριο look και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Εορταστικό κλίμα επικρατούσε την Τρίτη (16/05) στο σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη αφού η γνωστή δημοσιογράφος γιόρταζε τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές, τόσο από τους διαδικτυακούς της φίλους όσο και από συνεργάτες και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το ευχαριστήριο post της Σίας Κοσιώνη

Πριν από μερικές ώρες η καταξιωμένη anchorwoman δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας την ηλικία της και στέλνοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ.

https://www.instagram.com/p/CsUDNa6oFkO

«Σήμερα έγινα 43. Είμαι πιο ευγνώμων από ποτέ στους ανθρώπους που γεμίζουν την καρδιά μου με αγάπη. Και πιο αποφασισμένη από ποτέ να απολαμβάνω και την τελευταία ηλιαχτίδα της μέρας. Ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σία Κοσιώνη, εμφανώς συγκινημένη.

Στο debate των πολιτικών αρχηγών κέρδισαν τα μονοχρωματικά looks των κυριών της ενημέρωσης

To κομψό look και η αλλαγή στα μαλλιά της

H 43χρονη φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές τόσο εντός αλλά και εκτός του τηλεοπτικού πλατό. Πριν από λίγες ώρες η Σία Κοσιώνη εμφανίστηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ με ένα υπέροχο κοστούμι σε baby pink χρώμα το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες metallic γόβες, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

1684306264324-187876909-kosioni2.jpg

Η παρουσιάστρια έχει μακρύνει αρκετά το μήκος των μαλλιών της και έχει αποκτήσει ένα bob καρέ, το οποίο της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Τα γενέθλια της μητέρα της

Πριν από λίγες ημέρες η μαμά της Σίας Κοσιώνη είχε τα γενέθλιά της και η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους, στέλνοντας τις ευχές της. Τα γενέθλια της Δήμητρας Κοσιώνη ήταν στις 10 Μαΐου, αλλά η κόρη της δεν μπορούσε να γιορτάσει μαζί της λόγω της συμμετοχής της στο debate των πολιτικών αρχηγών.

https://www.instagram.com/p/CsHbVwErTmW

«Ελληνίδα μάνα επέδειξε την απαραίτητη ανοχή να γιορτάσει με μια μέρα καθυστέρηση τα γενέρθλιά της λόγω ενός παλιοντιμπειτ! Χρόνια πολλά μαμά», έγραψε η anchorwoman του ΣΚΑΪ.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη.

Πηγή κεντρικής: siakossioni