Η Ράνια Τζίμα εκτός από νικήτρια του debate στο Twitter ενθουσίασε & με τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ράνια Τζίμα εκτός από νικήτρια του debate στο Twitter ενθουσίασε & με τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της

Η Ράνια Τζίμα συμμετείχε στο debate των πολιτικών αρχηγών και ενθουσίασε τους τηλεθεατές τόσο με τις ερωτήσεις που έκανε όσο και με την πολύ κομψή εμφάνισή της.

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαΐου, μετά από 8 χρόνια, είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες να γίνεται ξανά debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών της χώρας ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Οι δημοσιογράφοι που έλαβαν μέρος θέτοντας τις ερωτήσεις ήταν για τον Alpha ο ο Αντώνης Σρόιτερ, για τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, για το Mega η Ράνια Τζίμα, για το Open ο Παναγιώτης Στάθης, για τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και για το Star η Μάρα Ζαχαρέα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα σχόλια στο Twitter η Ράνια Τζίμα ήταν η έκπληξη της βραδιάς.

Στο debate των πολιτικών αρχηγών κέρδισαν τα μονοχρωματικά looks των κυριών της ενημέρωσης

Η ανανεωμένη εμφάνιση της δημοσιογράφου

H anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο debate των πολιτικών αρχηγών. Η ίδια επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με λευκή λεπτομέρεια στον γιακά, το οποίο συνδύασε με μαύρες ψιλοτάκουνες γόβες.

rania_tzima.jpg

Η Ράνια Τζίμα με μαύρο κοστούμι

INTIME NEWS

Αυτό, όμως που ενθουσίασε ήταν το νέο της χτένισμα αφού η δημοσιογράφος εμφανίστηκε με πιο σκούρα ξανθά μαλλιά και curtain bangs.

tzimakoyrema.png

Η Ράνια Τζίμα σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη είχε μιλήσει για τις συχνές αλλαγές στα μαλλιά της αποκαλύπτοντας:

Ράνια Τζίμα: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της, ο λόγος που τα αλλάζει συχνά & το στιλ της εκτός δελτίου

«Δεν έχω καλή σχέση με τον καθρέφτη μου. Ακόμη και όταν βλέπω τα βίντεο, δεν μου αρέσω καθόλου. Πάντα κάτι μου φταίει και με ενοχλεί. Αλλάζω συχνά τα μαλλιά μου, γιατί βαριέμαι εύκολα. Ακόμη και όταν βγαίνω έξω, βαριέμαι όταν καθόμαστε πολύ στο ίδιο μαγαζί».

To Twitter «ψήφισε» Ράνια Τζίμα

Πολλές ήταν οι συζητήσεις στις πρωινές εκπομπές για το ποιος πολιτικός αρχηγός βγήκε «νικητής» από αυτό το debate, ωστόσο οι χρήστες του Twitter έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» στην Ράνια Τζίμα, η οποία αν και είχε ένα θέμα υγείας και δεν μπορούσε να μιλήσει εύκολα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο debate κάνοντας αρκετά αιχμηρές ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς.

Τα σχόλια δε στο Twitter ήταν κάτι παραπάνω από διθυραμβικά για την δημοσιογράφο.

Ποια είναι η Ράνια Τζίμα

Η 42χρονη Ράνια Τζίμα έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και όνειρό της ήταν πάντα να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία. Ωστόσο, ο δρόμος δεν ήταν πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια σε δήλωσή της:

«Φυσικά και δέχτηκα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. “Είναι γυναίκα, φροντίζει την εμφάνισή της, άρα είναι ελαφριά” ή “αντί να καλλιεργήσει το μυαλό της, ασχολείται και με τα νύχια της”. Όταν άρχισα να ξεχωρίζω, φυσικά και αντιλήφθηκα υπονοούμενα για προσωπικές σχέσεις βασισμένες στην εξωτερική μου εμφάνιση. Και δυστυχώς, ακόμη το βλέπω αυτό στη δουλειά μας. Όταν μία γυναίκα αρχίσει να εξελίσσεται, ν’ αναβαθμίζεται, πιάνεις στον αέρα αυτό το βλέμμα “Mε ποιον κοιμήθηκε; Mε ποιον έχει σχέση;”. Για έναν άντρα, όμως, δεν θα το πουν ποτέ».

Η δημοσιογράφος είναι παντρεμένη με τον Έλληνα οικονομολόγο και πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, με τον οποίο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στις 16 Μαΐου το 2016.

https://www.instagram.com/p/CX-kHrOqOof

Οι δυο τους έχουν μαζί μία κόρη, την 6χρονη σήμερα Ελένη ενώ η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία της να κάνει ακόμα ένα παιδί. Η Ράνια Τζίμα έχει μιλήσει σε συνεντευξή της για την μητρότητα λέγοντας:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο κι είναι πάρα πολλές οι φορές που αισθάνεσαι ανεπαρκής σε όλα τα επίπεδα. Είναι πάρα πολλές οι στιγμές που πέφτεις και ξανασηκώνεσαι, που λυγίζεις, που λες δεν θέλω να το κάνω αυτό το πράγμα. Δεν αισθάνεσαι επαρκής, αισθάνεσαι μόνιμα ότι τρέχεις να προλάβεις κάτι το οποίο δεν προλαβαίνεται. Η κόρη μου είναι χίπισσα. Πρέπει να κρατήσω ισορροπίες. Είναι πολύ χαλαρή. Οι ανησυχίες μου είναι πως πρέπει να της περάσω την αίσθηση ότι πρέπει να προσέχει όταν θα φύγει από την αγκαλιά μου. Όταν αρχίσει να κάνει δραστηριότητες, πρέπει να της δείξουμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να επιτρέπει».

https://www.instagram.com/p/CnE2zExoGQM