Βρήκαμε το olive κοστούμι που φόρεσε η Σία Κοσιώνη στο χθεσινοβραδινό debate

Βρήκαμε το olive κοστούμι που φόρεσε η Σία Κοσιώνη στο χθεσινοβραδινό debate

Photo: NDP Photo Agency

Ήταν η εμφάνιση που ξεχώρισε ανάμεσα στις κυρίες της ελληνικής δημοσιογραφίας και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του look της. 

Το debate των πολιτικών αρχηγών πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο Ραδιοτηλεοπτικό Μέγαρο της ΕΡΤ με τους πολιτικούς αρχηγούς να δίνουν την προγραμματισμένη συνέντευξη στους εκπροσώπους των ελληνικών καναλιών. Πριν, λοιπόν, ακολουθήσει η γνωστή διαδικασία είχαμε την άφιξη των παρουσιαστών που θα εκπροσωπούσαν το κανάλι τους με τις κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης να κλέβουν φυσικά την παράσταση. Η Ράνια Τζίμα επέλεξε μαύρο κοστούμι, η Πόπη Τσαπανίδου λευκό, η Μάρα Ζαχαρέα κόκκινο και η Σία Κοσιώνη ένα ιδιαίτερο πράσινο/olive κοστούμι, που ξεχώρισε. Το power dressing ήταν, φυσικά, το θέμα της βραδιάς με όλες τις κυρίες να ποντάρουν στα δυναμικά κοστούμια και όχι σε κάποιο φόρεμα με σακάκι ή ταγιέρ.

Αυτά είναι τα χρώματα που θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2023

undefined

Photo: NDP Photo Agency

Το olive κοστούμι της Σίας Κοσιώνη ήταν η έκπληξη της βραδιάς.

Η αλήθεια είναι ότι όλες οι κυρίες ήταν κομψές και μέσα στο appropriate dress code της περίστασης, αλλά σίγουρα η επιλογή της Σίας Κοσιώνη ξεχώρισε. Γιατί το λευκό και το μαύρο είναι σίγουρα τα δύο πιο αναμενόμενα χρώματα, που περιμένεις σε ένα power suit. Το κόκκινο κοστούμι της κυρίας Ζαχαρέα ήταν μια χαρούμενη νότα, αλλά ήταν στην πραγματικότητα το ιδιαίτερο outfit της κυρίας Κοσσιώνη που έκλεψε τις εντυπώσεις. Αρχικά, η απόχρωση του ήταν σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα, αφού η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ επέλεξε το ενημερωμένο olive green, ένα χρώμα που παίζει δυναμικά στις τάσεις ήδη από τον περασμένο χειμώνα και αξίζει να έχεις στη ντουλάπα σου, αν αγαπάς την πρωτοτυπία.

sia_kossioni-(7).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Το styling είχε αναλάβει και αυτή τη φορά η συνεργάτης της Σίας Κοσιώνη Έλενα Παπασταύρου, η οποία δημιούργησε το τέλειο outfit. Το κοστούμι με το εντυπωσιακό tailoring ανήκει στη συλλογή του brand The Attico και η συγκεκριμένη απόχρωση δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας ή online, αφού αγοράστηκε από το εξωτερικό για την περίσταση. Το λευκό της πουκάμισο είναι από την εταιρία Lola και οι pointy, ψηλοτάκουνες γόβες της από τη συλλογή του Gianvito Rossi, ενώ τα κοσμήματα που συμπλήρωσαν το look ήταν από την εταιρία Kessaris.

sia_kossioni-(1).jpg

Photo: NDP Photo Agency

232WCG26E057_087_2.jpg

The Attico

Ένα κοστούμι με ιδιαίτερη γραμμή, που κερδίζει στις λεπτομέρειες. Οι γεωμετρικοί ώμοι, η στενή μέση, το μονό κουμπί και οι εσωτερικές τσέπες με τα εξωτερικά καπάκια, αλλά και το wide παντελόνι με το προσεγμένο shape δημιουργούν την τέλεια power woman εικόνα.