H Bianca έγινε 8 χρονών και οι πόζες και τα looks της θυμίζουν τη μαμά Βίκυ Καγιά

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Bianca έγινε 8 χρονών και οι πόζες και τα looks της θυμίζουν τη μαμά Βίκυ Καγιά

Η κόρη της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά έκλεισε τα 8 και μεγαλώνοντας μας θυμίζει ακόμα περισσότερο τη μαμά της.

Η κόρη της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά, Bianca - Αλεξάνδρα, έχει γενέθλια και η Βίκυ Καγιά της ευχήθηκε δημοσίως με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, στη λεζάντα της οποίας έγραψε πόσο τυχερή είναι που είναι μαμά της.

https://www.instagram.com/p/CsqYCCZopD1

Η Bianca είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού ενώ έχουν ακόμα ένα, τον Κάρολο - Ηλία που είναι 5 χρονών.

Η γνωριμία της Βίκυς Καγιά με τον σύζυγό της είχε γίνει με αφορμή μια επαγγελματική συνεργασία που είχαν κάνει για τα ζαχαροπλαστεία που διατηρεί ο ίδιος κι έτσι το 2014 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Παρίσι, με ελάχιστους καλεσμένους να δίνουν το παρών στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου. Και για τους δύο, ωστόσο δεν ήταν ο πρώτος γάμος ενώ ο Ηλίας Κρασσάς έχει ακόμα δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

biky-kagia-hlias-krassas_294531098_125949590145229_7651955325289187498_n.jpg

Η Bianca ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της

Η μικρή Bianca, λοιπόν φαίνεται πως όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο με τη μαμά της, τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στο ταπεραμέντο αλλά και τις...πόζες. Η 8χρονη κόρη της Βίκυς Καγιά είναι ένα πολύ χαμογελαστό κορίτσι, με μακριά κατάξανθα μαλλιά και λευκή επιδερμίδα όπως η μαμά της. Παράλληλα, όπως θα δεις οι επιλογές στα ρουχαλάκια της είναι πάντα χρωματιστές ενώ της αρέσει να παίρνει διάφορες χαριτωμένες πόζες είτε μόνη της είτε με τη μαμά της από δίπλα.

Κι αυτό θα το διαπιστώσεις και στις φωτογραφίες που θα δεις εδώ: