Ο Ασημακόπουλος αποχωρώντας από το Survivor θέλει νικητή τον Μπάρτζη όμως το κοινό έχει άλλη άποψη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Ασημακόπουλος αποχωρώντας από το Survivor θέλει νικητή τον Μπάρτζη όμως το κοινό έχει άλλη άποψη

Ο Ασημακόπουλος αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor λέγοντας τα καλύτερα λόγια για τον φίλο του Νίκο Μπάρτζη με το κοινό να διαφωνεί.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είχαμε τον αγώνα επάθλου αλλά και το συμβούλιο αποχώρησης. Το έπαθλο το οποίο περιελάμβανε διάφορες δραστηριότητες όπως ιππασία ή οδήγηση με buggy αυτοκινητάκια αλλά και φαγητό σε ύψος 45 μέτρων το κέρδισε η Κόκκινη ομάδα παρότι οι γυναίκες της Μπλε και κυρίως η Στέλλα Ανδρεάδη τα «έδωσαν» όλα στον στίβο μάχης, «κουβαλώντας» τους άντρες. Μάλιστα, οι δύο παίκτριες μίλησαν και για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος έχει πέσει πολύ αγωνιστικά.

Ο παίκτης που αποχώρησε

Αργότερα είχαμε το συμβούλιο αποχώρησης, στο οποίο υποψήφιοι ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης. Τελικά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος - κόντρα σε πολλούς που πίστευαν ότι θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος για αγωνιστικούς λόγους - ήταν αυτός που άκουσε το όνομά του, αποχωρώντας από το ριάλιτι επιβίωσης και αφήνοντας τελικά τον «φίλο» του Νίκο Μπάρτζη μόνο του.

Ο ίδιος ήταν αρκετά φορτισμένος ενώ αναφέρθηκε με πολύ γλυκά σχόλια για τον Νίκο Μπάρτζη, για τον οποίο είπε ότι μπορεί να φαίνεται σκληρός αλλά έχει «καρδιά μαρουλιού». Παράλληλα, όπως δήλωσε θέλει εκείνον για νικητή του Survivor All Star.

Αντίστοιχα και ο Νίκος Μπάρτζης ήταν δακρυσμένος μιλώντας για το πώς νιώθει για τον Γιώργο Ασημακόπουλο ενώ όπως ανέφερε αν και τώρα είναι συnαισθηματικά φορτισμένος δεν χρειάζεται να κλαίει καθώς σε λίγες βδομάδες θα ξαναβρεθούν με εκείνον.

Το κοινό δεν βλέπει τον Μπάρτζη νικητή

Tο γεγονός πως ο Νίκος Μπάρτζης δεν δέχτηκε την υποψηφιότητά του αυτή τη βδομάδα για αγωνιστικούς λόγους μάλλον έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να αλλάξει άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη το κοινό. Η εμμονή του στο γεγονός ότι πίστευε ακράδαντα ότι η υποψηφιότητά του είναι μέρος κάποιας στρατηγικής ξένισε αρκετά τους fans του ριάλιτι, με τον ίδιο τελικά να προκαλεί μόνος του την αποδόμησή του στο τηλεοπτικό κοινό.

Αν και τόσο καιρό τα σχόλια για εκείνον ειδικά στο Twitter ήταν διθυραμβικά, τώρα όλοι στάθηκαν ή πρόσεξαν καλύτερα το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είναι καλός αγωνιστικά άρα δεν αξίζει και μια θέση στο Γαλάτσι. Άλλωστε, για όσους παρακολουθούν ανελλιπώς το ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι όλοι οι παίκτες «ισάξιοι» αγωνιστικά όπως είχε αναφέρει εκείνος στο προηγούμενο συμβούλιο. Ταυτόχρονα, η χθεσινή του απόδοση και συμπεριφορά κατά τον αγώνα επάθλου επιβεβαίωσε το κοινό αφού εκείνος έχασε μέχρι και από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού είναι ο χειρότερος αγωνιστικά.