Οι κόντρα στον καιρό πόζες της Χριστίνας Κοντοβά και το σχόλιο «φωτιά» της Ευγενίας Σαμαρά

Οι κόντρα στον καιρό πόζες της Χριστίνας Κοντοβά και το σχόλιο «φωτιά» της Ευγενίας Σαμαρά

H Xριστίνα Κοντοβά φόρεσε το bikini της και μας «ταξίδεψε». Οι ωραιότερες φωτογραφίες της σχεδιάστριας με μαγιό και τα μυστικά της διατροφής της.

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει το καλοκαίρι της η Χριστίνα Κοντοβά η οποία πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Ίο για να χαλαρώσει και να πέρασει ανέμελες στιγμές μακριά από την πρωτεύουσα. Η γνωστή σχεδιάστρια-επιχειρηματίας λατρεύει τα ταξίδια και πραγματοποιεί συχνές αποδράσεις εντός συνόρων μαζί με την κόρη της, Ada.

Το νέο post με μαγιό και τα σχόλια

Πριν λίγες ώρες η Χριστίνα Κοντοβά επισκέφθηκε παραλία της Αττικής και πόζαρε χαρούμενη στον φακό φορώντας μαύρο bikini, bucket καπέλο και γυαλιά ηλίου.

https://www.instagram.com/p/CtbtsVZMkUd/

Η ίδια έδειχνε να απολαμβάνει στο έπακρο τον ήλιο και τη θάλασσα και όπως η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της είναι αποφασιμένη να πάει κόντρα στον βροχερό καιρό που έχει πλήξει την πρωτεύουσα τα τελευταία 24ωρα.

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια που δέχθηκε η σχεδιάστρια στο post της ξεχώρισε αυτό της κολλητής της, Ευγενίας Σαμαρά η οποία άφησε 3 emojis σε σχήμα φωτιάς.

sxolio1.jpg

Η Νia Vardalos έκανε ακριβώς το ίδιο σχόλιο με την ηθοποιό, υπονοώντας πως η 44χρονη είναι φωτιά με το μαγιό της.

Η κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου έκλεισε τα 2 αλλά η Χριστίνα Κοντοβά έδωσε το backstage κλικ του πάρτι

Πώς διατηρεί η Χριστίνα Κοντοβά τις καλλίγραμμες αναλογίες της

Η 44χρονη έχει ένα από τα πιο υγιή και fit κορμιά της εγχώριας showbiz και αυτό φυσικά οφείλεται στην ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί φανατικά τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με τακτική άσκηση.

«Στην καθημερινότητα μου δεν τρώω πρωινό, ξεκινάω την μέρα μου με σκέτο καφέ. Ακολουθώ την μέθοδο της «διαλειμματικής» διατροφής και έχω επιλέξει τα γεύματά μου να γίνονται μεταξύ 14.00 και 22.00. Το βραδινό είναι το κυρίως γεύμα της ημέρας μου οπότε θα φάω κανονικά. Συνήθως θα φτιάξω σολομό και σαλάτα. Αν θα παραγγείλω, όμως, θα προτιμήσω μπιφτέκια γαλοπούλας ή καλαμάκια κοτόπουλο με συνοδευτικό σαλάτα ή ψητά λαχανικά. Αν έχω όρεξη για γλυκό έχω πάντα σπίτι sorbet μάνγκο με στέβια», έχει αποκαλύψει η ίδια.

Η σχεδιάστρια αγαπά τα σνακ με ξηρούς καρπούς και συνήθως μέσα στην τσάντα της θα έχει ένα μικρό παστέλι. Καθημερινά πίνει άφθονο νερό με λεμόνι και τζίντζερ και περπατά 4-5 χιλιόμετρα. Όσον αφορά τις αγαπημένες της μεθόδους γυμναστικής, η Χριστίνα Κοντοβά έχει επιλέξει το ΤRX και pilates.

Πηγή κεντρικής: ckontova