Οι stylish διακοπές της Iωάννας Παλιοσπύρου με τον «άγγελό της»

H Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράστηκε τα ωραιότερα στιγμιότυπα. Οι φωτογραφίες με μαγιό και τα κομψά looks στο Νησί των Ανέμων.

Άκρως ανανεωμένη είναι το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό της εκπομπής «Δες το αλλιώς», με παρουσιάστρια την Σοφία Αλιμπέρτη.

Πριν λίγες εβδομάδες συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η 37χρονη με βιτριόλι, η οποία της άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή. Ανήμερα του γεγονότος που τη σημάδεψε, η Ιωάννα δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία της και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα γράφοντας: «3 χρόνια. Τα κατάφερες περίφημα. Σε αγαπώ».

Σήμερα η δυναμική γυναίκα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και έχει αφήσει πίσω της ό,τι την πόνεσε. Καθημερινά η Ιωάννα μας εμπνέει σε θέματα empowerment και αποδεικνύει πως η ζωή συνεχίζεται όταν έχεις θέληση και όνειρα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει με το μαγιό της στην Μήλο και εμπνέει

Οι διακοπές της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη Μύκονο και οι κομψές εμφανίσεις

Πριν λίγες ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου ταξίδεψε στη Μύκονο όπου πέρασε ανέμελες στιγμές με με αγαπημένα πρόσωπα. Η Ιωάννα έφτιαξε ένα σύντομο vlog από τις ολιγοήμερες διακοπές της το οποίο πόσταρε αργότερα στο Instagram.

Όπως θα δεις στο post που ακολουθεί η 37χρονη και η φίλη της, Αννίτα Ναθαναήλ απόλαυσαν τις βόλτες τους στο Νησί των Ανέμων, δείπνησαν σε γνωστά εστιατόρια και έκαναν βουτιές στα καταγάλανα νερά.

«Αγαπημένες αναμνήσεις από Μύκονο. Είναι πάντα χαρά να είμαι μαζί με τον άγγελό μου στη γη, την Αννίτα Ναθαναήλ», έγραψε η 37χρονη στην ανάρτησή της.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τις δύο γυναίκες κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδου στα Ματογιάννια όπου έλαμψαν με τα άνετα, glam looks τους. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέλεξε ένα maxi, ultra glam φόρεμα σε ασημί χρώμα και το συνδύασε με φλατ σανδάλια και μια λευκή ζακέτα.

H Aννίτα Ναθαναήλ έκανε μια υπέροχη total black εμφάνιση φορώντας ολόσωμη φόρμα, δερμάτινο blazer και μαύρα cowboy μποτάκια.

Όσον αφορά τις πρωινές της βόλτες, η Ιωάννα έχει βρει τον τρόπο να συνδυάζει στυλ και άνεση. Σε ανάρτηση που η ίδια έκανε την είδαμε να φορά τζιν παντελόνι, μια printed πουκαμίσα και jockey καπέλο, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο look.

Οι δυσκολίες και η επιστροφή στην κανονικότητα

Το περασμένο καλοκαίρι, μετά από αρκετά χειρουργεία η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατάφερε να επιστρέψει σε μια «κανονικότητα» και να περάσει ανέμελες στιγμές. Η 37χρονη δεν μπορούσε να εκτεθεί καθόλου στον ήλιο μέχρι πρότινος καθώς τα τραύματά της ήταν ακόμη πολύ ευαίσθητα.

«Η απερίγραπτη χαρά μου όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας», είχε γράψει η Ιωάννα ποζάροντας με ολόσωμο μαγιό.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει δημοσιεύσει μερικές υπέροχες φωτογραφίες με μαγιό από τα ταξίδια της τις οποίες θα βρεις στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής: ndp

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης