Η αλλαγή στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την πρώτη φορά που την είδαμε χωρίς μάσκα ως τώρα

Η αλλαγή στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την πρώτη φορά που την είδαμε χωρίς μάσκα ως τώρα

10 μήνες πέρασαν από τη μέρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε να δείξει το αληθινό της πρόσωπο σε όλους μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε τον Μάιο του 2020.

 

Το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν είχε να κάνει με έρωτες, αγάπες και λουλούδια για κάποιο έτερον ήμισυ, αλλά με την αγάπη για τον ίδιο μας τον εαυτό. Η γυναίκα που πριν σχεδόν 3 χρόνια έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι ήθελε χθες (14/2) να περάσει το μήνυμα του self love λέγοντας ταυτόχρονα ότι προσπαθεί να αποδεχθεί τον νέο εαυτό της, τη νέα της εικόνα μετά τις πλαστικές επεμβάσεις που της έκαναν οι γιατροί για να έχει καλύτερη υφή και όψη η επιδερμίδα μετά το καυστικό υγρό και που παρατηρώντας τις παλαιότερες φωτογραφίες έχει πραγματικά βελτιωθεί πολύ.

Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέχρι και τον Απρίλιο του 2022 – οπότε και εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη χωρίς μάσκα για πρώτη φορά- κυκλοφορούσε μόνο με καλυμμένο το πρόσωπό της.

Γυναικεία αλληλεγγύη: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εκτός από τη γιατρό της έχει πολλές γυναίκες δίπλα της

Το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την αγάπη στον εαυτό μας

Ανεβάζοντας 2 κοντινές φωτογραφίες με το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Και έδειξε την πραγματική εικόνα της σήμερα, πώς είναι δηλαδή σχεδόν 3 χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε με καυστικό υγρό στο πρόσωπο.

https://www.instagram.com/p/CoptmIxMlQR

«Παλεύοντας ακόμα να αποδεχθώ τον νέο μου εαυτό… να αγαπήσω το νέο μου εγώ. Βοήθησε το σώμα σου να πολεμήσει, αγάπησε τον εαυτό σου πρώτα, Happy Valentine’s Day, κανένα μακιγιάζ, κανένα φίλτρο, πολλές πλαστικές επεμβάσεις», έγραψε στα αγγλικά και στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με πολλές celebrities να σχολιάζουν το πόσο όμορφη είναι. Ανάμεσά τους οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Υβόννη Μπόσνιακ, Δούκισσα Νομικού και Μαίρη Συνατσάκη.

Η αλλαγή στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου από τη μέρα που έβγαλε τη μάσκα

«Δεν νιώθω άνετα να ακουμπήσω τον εαυτό μου, δεν είναι καθόλου ευχάριστη η αίσθηση όταν με ακουμπάω, ούτε η εικόνα μου όταν με βλέπω. Η όψη μου μέχρι και σήμερα με τρομάζει. Οι ψυχολόγοι στο νοσοκομείο με πίεζαν να κάνω την κίνηση αυτή πιο νωρίς. Έχω τραύματα παντού. Στο πρόσωπο, στον λαιμό, στον θώρακα, στα χέρια μου, στην κοιλιά μου, ακόμα και στην πλάτη. Τραυματισμένοι είναι και οι μηροί μου, από όπου παίρνουμε τα μοσχεύματα. Ανέπαφη είμαι από τα γόνατα και κάτω. Κάποιοι ίσως αναρωτηθούν το πώς, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα του υγρού που μου έριξε, ώστε από τα μαλλιά μου κυλούσε προς όλα τα σημεία», έλεγε η Ιωάννα Παλιοσπύρου τον πρώτο καιρό μετά την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκε έξω από τη δουλειά της στην Καλλιθέα, τον Μάιο του 2020, από την Έφη Κακαράντζουλα.

https://www.instagram.com/p/CaVQ3ACMPSr

Η ψυχολογία της βελτιώθηκε, οι πλαστικές επεμβάσεις διαδέχθηκαν η μία την άλλη, μέχρι που η Ιωάννα βρήκε τη δύναμη και το κουράγιο να βγάλει τη μάσκα με την οποία κυκλοφορούσε πάντα και παντού και να δείξει το νέο, αληθινό της πρόσωπο. Ήταν 27 Απριλίου του 2022 όταν η 37χρονη έδειξε το πρόσωπό της για πρώτη φορά δημόσια στο Instagram, λίγο πριν μιλήσει στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμή μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας», όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκαλύπτοντας τη νέα εικόνα της.

https://www.instagram.com/p/Cc3NOcvMRES

Από τότε, η Ιωάννα δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες της στο Instagram δείχνοντας το νέο της πρόσωπο άλλοτε άβαφο και άλλοτε με μακιγιάζ, από τις εξόδους που πραγματοποιεί με τις φίλες της. Και το πρόσωπό της- όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- έχει αλλάξει πολύ, προς το καλύτερο. Οι θεραπείες αποδίδουν και η Ιωάννα Παλιοσπύρου βλέπει τη ζωή με νέα, πιο αισιόδοξη ματιά.