Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φέτος είχε τελείως διαφορετικά γενέθλια

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φέτος είχε τελείως διαφορετικά γενέθλια

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγινε 37 και έχει κάθε λόγο να γιορτάζει. Η μεγάλη διαφορά με τα περσινά γενέθλια μάς τα λέει όλα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαίρεται και γιορτάζει τα γενέθλιά της όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε νεαρή γυναίκα. Σβήνει τα κεράκια της και αποχαιρετάει για φέτος τα περσινά της γενέθλια που ήταν τελείως διαφορετικά.

Ιωάννα Παλιοσπύρου μας μαθαίνει πως η ζωή συνεχίζεται και είναι ωραία

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν αφήνει τίποτα και κανέναν να την προσδιορίζει. Βάζει το αστραφτερό της μαύρο καπέλο, ντύνεται όσο πιο ποπ μπορεί με ολόσωμο ασορτί, κολλητό μαύρο κορμάκι, τζιν μπουφάν και πράσινες μπότες, βγαίνει έξω με τους φίλους και τις φίλες της και σβήνει τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της.

Και πώς να μην τα γιορτάσει άλλωστε αφού ξέρει πόσο εύθραυστα είναι όλα; Πώς να μην τα χαρεί όσο μπορεί όταν την ίδια μέρα πέρυσι, που έκλεινε δύο χρόνια από την ασυγχώρητη επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε, την πέρασε στο νοσοκομείο; Και ακόμα και εκεί, η δύναμή της δεν εξαντλήθηκε, αναρτώντας τότε stories στον λογαριασμό της στο Instagram όπου έγραφε "Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας".

Η αλλαγή στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την πρώτη φορά που την είδαμε χωρίς μάσκα ως τώρα

Όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε δώρο σε όλους για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν είχε να κάνει με έρωτες, αγάπες και λουλούδια για κάποιο έτερον ήμισυ, αλλά με την αγάπη για τον ίδιο μας τον εαυτό. Η γυναίκα που πριν σχεδόν 3 χρόνια έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι ήθελε στις 14 Φεβρουαρίου να περάσει το μήνυμα του self love λέγοντας ταυτόχρονα ότι προσπαθεί να αποδεχθεί τον νέο εαυτό της, τη νέα της εικόνα μετά τις πλαστικές επεμβάσεις που της έκαναν οι γιατροί για να έχει καλύτερη υφή και όψη η επιδερμίδα μετά το καυστικό υγρό και που παρατηρώντας τις παλαιότερες φωτογραφίες έχει πραγματικά βελτιωθεί πολύ.

https://www.instagram.com/p/CoptmIxMlQR

Η Ιωάννα έχει κάθε λόγο να γιορτάζει. Και εμείς μαζί της να μαθαίνουμε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγινε 37 και έχει κάθε λόγο να γιορτάζει. Δεν μένει στην ταμπέλα του θύματος και παρά τον αφάνταστο πόνο και συναισθηματικό τραύμα που έχει βιώσει (και ποιος μπορεί να ξέρει τι ακόμα βιώνει), ξεπερνάει τις προκλήσεις και χτίζει τη ζωή της χρονιά με τη χρονιά. Δύναμη, θάρρος, κότσια, υποστήριξη για να αρνηθεί όλα όσα της συνέβησαν να καθορίσουν την ταυτότητά της.

Παρά τις προκλήσεις, η Ιωάννα Παλιοσπύρου καταφέρνει κάθε μέρα να μετατρέπει τις εμπειρίες της σε κίνητρο, σε ακτιβισμό και σε έργο υπεράσπισης, εμπνέοντας άλλους μας να αγωνιστούμε και να μην το βάζουμε κάτω.

Γυναικεία αλληλεγγύη: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εκτός από τη γιατρό της έχει πολλές γυναίκες δίπλα της