«Τα κατάφερες»: 3 χρόνια μετά την επίθεση η Ιωάννα Παλιοσπύρου «γιορτάζει» τη νίκη της 

Κατερίνα Μπούσιου
«Τα κατάφερες»: 3 χρόνια μετά την επίθεση η Ιωάννα Παλιοσπύρου «γιορτάζει» τη νίκη της 

Τα εκατοντάδες μηνύματα που δέχθηκε σήμερα. Δεν είναι μία θλιβερή επέτειος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά η ημέρα που ξαναγεννήθηκε. Έστω και αν το κόστος ήταν μεγάλο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει καταφέρει αυτά τα τελευταία 3 χρόνια να γίνει η δική μας Ιωάννα. Απέκτησε τον σεβασμό μας και με την αγάπη όλων μας η σημερινή ημέρα αντί να είναι θλιβερή, έγινε χαρούμενη.

Από το πρωί δέχεται συνέχεια μηνύματα για την ημέρα που 3 χρόνια πριν το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, ακούμπησε τον θάνατο και η ζωή της άλλαξε. Άλλαξε όμως και η ίδια και φαίνεται και από τον τρόπο που απάντησε στα μηνύματα.

https://www.instagram.com/p/CrkrED4MGSV

Το μεγάλο «Σ'αγαπώ» στον εαυτό της

Αν θυμηθείς τις πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου από τη δολοφονική επίθεση που είχε δεχθεί με βιτριόλι στην Καλλιθέα, θα απορείς που τελικά βρήκε τη δύναμη και τα κατάφερε.

Όταν μετά από μήνες μπόρεσε να αρθρώσει μερικές λέξεις, περιέγραφε τον απίστευτο πόνο, όταν καιγόταν όλο της το κορμί την ώρα της επίθεσης και για τα δεκάδες επώδυνα χειρουργεία τα οποία κλήθηκε να κάνει για να επιβιώσει και σταδιακά να επουλώσει τα τραύματα της.

Τη σημερινή όμως μέρα δεν την μετρά με πόνο η Ιωάννα. Δεν μετριέται με τις 20 φορές που μπήκε και βγήκε από τον ψυχρό θάλαμο του χειρουργείου, από τις ατελείωτες ώρες των φυσιοθεραπειών και της ψυχολογικής υποστήριξης.

Το μεγάλο «ευχαριστώ» της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Σοφία, την μικρή ηρωίδα της ζωής της

https://www.instagram.com/p/Cp28SCzM42j

Μετριέται με τους χιλιάδες νέους φίλους που απέκτησε. Με τις αμέτρητες νίκες που κατάφερε να κάνει μόνη της. Για αυτό και σήμερα αφιέρωσε στον εαυτό της μία και μόνο πρόταση: «3 χρόνια. Τα κατάφερες. Σ' αγαπώ».

paliospirou_epeteios2.jpg

Αυτή η αγάπη έρχεται και κατά κύματα από εκατοντάδες followers της Ιωάννας που μιλούν για εκείνη με θαυμασμό. Που την χαρακτηρίζουν ως «ψυχάρα»: «Μόνο αγάπη για εσένα και θαυμασμός στην ψυχάρα σου, στη μαγκιά σου και στο φως σου» όπως έγραψε χαρακτηριστικά μία γυναίκα και με την Ιωάννα να απαντά πως είναι ευτυχία όταν η επέτειος γίνεται γιορτή.

paliospirou_epeteios.JPG