To τηλεοπτικό comeback της Κοραλίας Καράντη και τα πρώτα πλάνα από το Famagusta

Κατερίνα Μπούσιου
To τηλεοπτικό comeback της Κοραλίας Καράντη και τα πρώτα πλάνα από το Famagusta

Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τις ιστορίες από τα κατεχόμενα και το all star καστ που ήδη έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα. O ρόλος έκπληξη του Γρηγόρη Βαλτινού στο Famagusta. 

Η Κοραλία Καράντη συναντά ξανά μετά το Μπρούσκο και το Τατουάζ τον Ανδρέα Γεωργίου και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιάννη Μπέζο στo Famagusta, την πρωτότυπη σειρά η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα μας αποκάλυψαν και το all star καστ της σειράς.

https://www.instagram.com/p/CtylifUMaf7/

Η πραγματική ιστορία στα Κατεχόμενα

Ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου είχε την ιδέα για τη νέα του σειρά εδώ και χρόνια και επιτέλους φέτος θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Η χρονική συγκυρία της πρεμιέρας της σειράς στις αρχές του 2024 είναι ιδιαίτερη, καθώς θα συμπληρωθούν 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην Αμμόχωστο, το 1974. Άλλωστε η λέξη Famagusta, είναι η φράγκικη ονομασία της πόλης.

Τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν και σήμερα έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες μέρους του σπουδαίου καστ, με την Κοραλία Καράντη και τον Γιάννη Μπέζο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η σειρά η οποία θα γυριστεί στην Κύπρο αλλά και στο Λονδίνο και στην Αθήνα, θα ασχοληθεί με εκείνη την μαύρη περίοδο της ιστορίας του νησιού και τις επιπτώσεις που έχει στις ζωές των πρωταγωνιστών. Ένας έρωτας που ξεκίνησε την εποχή του Αττίλα αλλά και τα μυστικά των ηρώων που αφορούν εκείνη την εποχή.

Στο σπουδαίο καστ, θα έχουμε την συμμετοχή επίσης του Χρήστου Λούλη, του Στέφανου Μιχαήλ, της Βασιλικής Τρουφάκου, του ίδιου του δημιουργού Ανδρέα Γεωργίου και σε έναν ρόλο guest θα δούμε τον Γρηγόρη Βαλτινό ο οποίος θα υποδυθεί τον αρχιεπίσκοπο Μακάριο, λίγο πριν την εισβολή.

https://www.instagram.com/reel/CthZhDAgjKH/