Ο Κωνσταντίνος Βασάλος διαψεύδει τη σχέση με την Αντωνία της παραγωγής του Survivor

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος διαψεύδει τη σχέση με την Αντωνία της παραγωγής του Survivor

Μήπως η εντυπωσιακή Αντωνία ήταν τελικά το «Α» στη ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου, αυτό το Α στο οποίο έκανε αφιερώσεις μέσα από το Survivor All Star;

Την εμφάνιση αυτή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά την περιμέναμε πώς και πώς. Και ο Κωνσταντίνος εμφανίστηκε στο Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ και δεν έκρυψε και τη δυσαρέσκειά του και τον θυμό του και τα νεύρα του με όσα αυτούς τους πέντε και κάτι μήνες ακούστηκαν για εκείνον.

Αντωνία, το νέο κορίτσι του Βασάλου;

Από χθες, ένα ρεπορτάζ που μιλάει για το κορίτσι του Βασάλου, που ακούει στο όνομα Αντωνία και είναι δημοσιογράφος της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης, κάνει τον κύκλο του διαδικτύου μετά από αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ. Τη φήμη αυτή για την ρεπόρτερ, η οποία απλά διατηρεί καλές σχέσεις με τον Βασάλο όπως ακριβώς κάνει και με όλους τους παίκτες διέψευσε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος σήμερα, ζητώντας από τον διευθυντή του ΟΚ να του εξηγήσει πώς προέκυψε το ρεπορτάζ για το ειδύλλιο αυτό.

antonia3.jpg

Η Αντωνία πάντως, είναι δημοσιογράφος στο Survivor τα τελευταία τρία χρόνια και κάποια σχόλια του Κωνσταντίνου σε ποστ στο προφίλ της ήταν εκείνα που πυροδότησαν την κουβέντα για το αν η εντυπωσιακή Αντωνία είναι πραγματικά το Α, στο οποίο ο Κωνσταντίνος έκανε αφιερώσεις ενώ ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Πάντως ο Βασάλος δήλωσε και σήμερα ελεύθερος, δεν μίλησε καθόλου για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ξεκαθάρισε πως με τη Σταυρούλα είναι μόνο φίλοι και είχαν άλλα κίνητρα όσοι παίκτες μιλούσαν για κάτι παραπάνω από μια αγνή φιλία.

Ο Κωνσταντίνος εξήγησε μάλιστα πως το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ και ανέφερε πως έχει βρεθεί ερωτικά με την Σταυρούλα και δεν υπήρχε συναίσθημα, ήταν ό,τι χειρότερο έχει ειπωθεί ever για εκείνον.

«Είμαι ευγνώμων για τα χρήματα που έβγαλα»

Πάντως, ο Κωνσταντίνος, σε αντίθεση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εξήγησε πως η απόφασή του να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο μετά το 2017 ήταν 100% σωστή και τόνισε:

«Είμαι ευγνώμων που το έζησα δεύτερη φορά, είμαι ευγνώμων για τα χρήματα που έβγαλα. Περίμενα το παιχνίδι πιο αυθόρμητο και καλό. Πίστευα πως θα πάω στο μικρό σπίτι στο λιβάδι, το Survivor του 2017 ήταν αθώο. Δεν μου άρεσε ότι όλοι ήξεραν από τηλεόραση και γι' αυτό είχα μια διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι.

Πίστευαν οι συμπαίκτες μου πως επειδή δουλεύω στην τηλεόραση θα ήμουν σαν εκείνους. Δεν έχασα ποτέ το χιούμορ μου, είχα μια διαφορετική προσέγγιση γιατί ήταν ένα παιχνίδι και έτσι το αντιμετώπιζα. Ήθελα να είμαι ο εαυτός μου και ας πάει όπου πάει», είπε ο Βασάλος, ο οποίος εξήγησε πως έχει κλείσει πια ο κύκλος των παιχνιδιών για εκείνον.