Ο Charlie Sheen δεν λέει να βάλει μυαλό

Ο Charlie Sheen δεν λέει να βάλει μυαλό

Ο πρωταγωνιστής του «Two and a Half Men» φαίνεται πως έχει ταυτιστεί σε επικίνδυνο βαθμό με τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά.

Χτες το πρωί ο Charlie Sheen νοσηλεύτηκε επειγόντως στο νοσοκομείο του Los Angeles, μετά από μια έξαλλη βραδιά στο σπίτι του με ιερόδουλες και ναρκωτικά. Για την ακρίβεια μεταφέρθηκε με τη βοήθεια φορείου μιας και υπέφερε από κοιλιακό άλγος –άλλωστε είναι γνωστό πως έχει χρόνιο πρόβλημα κήλης.

Το νέο από μόνο του δεν είναι τόσο σοκαριστικό, μιας και ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστός για τις καταχρήσεις του και τα συχνά προβλήματά του με τον νόμο και τις αρχές. Νωρίτερα μέσα στον Ιανουάριο ο Sheen είχε ξοδέψει 26.000 δολάρια σε ιερόδουλες, σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο στο Las Vegas όπου η κοκαίνη έρρεε άφθονη. Επίσης, τον περασμένο Οκτώβριο, ο ηθοποιός είχε καταστρέψει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Νέα Υόρκη, την ίδια ώρα που η επί πληρωμή συνοδός του κρυβόταν από τον φόβο της μέσα στην ντουλάπα. Όταν έφτασε η αστυνομία, τον βρήκε γυμνό και τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Φαίνεται πως ο ρόλος του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Two and a Half Men», ο διαβόητος γυναικάς, χρήστης ουσιών και αθεράπευτα αλαζόνας Charlie Harper, έχει μπει για τα καλά στο πετσί του Sheen. Δεν είναι τυχαίο μάλλον πως οι παραγωγοί έδωσαν στον χαρακτήρα το ίδιο όνομα με τον ηθοποιό που το υποδύεται...