H Dua Lipa είπε «Χρόνια πολλά» στον Romain Gavras με μια φράση στην γλώσσα του έρωτα

H Dua Lipa είπε «Χρόνια πολλά» στον Romain Gavras με μια φράση στην γλώσσα του έρωτα
Stephane Cardinale

Η Dua Lipa ευχήθηκε στον σύντροφό της, Romain Gavras όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Dua Lipa η οποία είναι full in love με τη νέα της σχέση. Η 27χρονη είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες με τον Ελληνικής καταγωγής, Romain Gavras, γιο του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Η pop star και ο γνωστός σκηνοθέτης «έβαλαν φωτιά» στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι τον Φεβρουάριο, όταν φωτογραφήθηκαν από τους παπαράτσι την ώρα που έφευγαν από ένα afterparty των BAFTAs στο Λονδίνο. Λίγους μήνες αργότερα το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

To τρυφερό post της Dua Lipa για τα γενέθλια του αγαπημένου της

Πριν από λίγες ώρες η διάσημη τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλια του συντρόφου της ο οποίος έγινε 42 ετών.

Η ερμηνεύτρια του «Levitating» πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και έγραψε μια τρυφερή ευχή στον άντρα που της «έκλεψε» την καρδιά. Στο στιγμιότυπο που θα δεις παρακάτω η 27χρονη φορά mini πουά φόρεμα με ψηλοτάκουνες γόβες και αγκαλιάζει σφιχτά τον αγαπημένο της.

https://www.instagram.com/p/CuRKUJdsXTb/

«Χαρούμενα γενέθλια μωρό μου», έγραψε στα Γαλλικά η Dua Lipa στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ποιος είναι ο Romain Gavras

Ο Romain Gavras είναι Γάλλος σκηνοθέτης, γιος του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Ο 42χρονος έχει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του και έχει συνεργαστεί με αρκετά κορυφαία ονόματα της μεγάλης οθόνης.

H Dua Lipa έλαβε την αλβανική υπηκοότητα- Η μεγάλη συναυλία και το like της Ελένης Φουρέιρα

Η Dua Lipa ήταν ελεύθερη μετά τον χωρισμό με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της Anwar Hadid, στα τέλη του 2021. Από την άλλη, ο Romain Gavras έβγαινε με την τραγουδίστρια Rita Ora για έξι μήνες πριν χωρίσουν τον Μάρτιο του 2021.

Oι δύο τραγουδίστριες είχαν κάποτε καλή σχέση ωστόσο πλέον έχουν απομακρυνθεί, καθώς πιστεύεται ότι η συνεργασία της Dua Lipa με τον πρώην της Rita Ora, Calvin Harris ήταν η αφορμή για τον τσακωμό τους.

Πηγή κεντρικής: getty