H Σίσσυ Χρηστίδου στη Ρόδο και οι fans πρόσεξαν τη διαφορά στη σιλουέτα της

H Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και ποζάρει με λευκό μπικίνι.

Αυλαία για τη φετινή σεζόν έριξε η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου την Κυριακή 2 Ιουλίου, με την οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι» να είναι εμφανώς συγκινημένη στο πλατό.

Έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς τα τηλεοπτικά της καθήκοντα η παρουσιάστρια έκανε βαλίτσες και αναχώρησε για τα Δωδεκάνησα όπου θα παραμείνει για λίγες ημέρες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει το καλοκαίρι στην Ρόδο

Η παρουσιάστρια του Mega βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Ρόδο όπου χαλαρώνει σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού μαζί με τα παιδιά της.

Μέσα από τον λογαριασμό της στo Instagram η Σίσσυ μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ταξίδι της και έδειξε να απολαμβάνει όσο τίποτα το καλοκαιρινό break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Τους προηγούμενους μήνες η 42χρονη ακολούθησε εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και με τη βοήθεια της διατροφολόγου της κατάφερε να χάσει αρκετά περιττά κιλά, αποκτώντας τις σωστές αναλογίες για τον σωματότυπό της.

Η παρουσιάστρια έχει εντάξει στην καθημερινότητά της πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προσπαθώντας να διατηρήσει τις διατροφικές της συνήθειες κατά την διάρκεια των διακοπών.

Άβαφη και stress free, η Σίσσυ πόζαρε στον φακό με λευκό στράπλες μπικίνι και ένα μεγάλο κόκκινο λουλούδι στα μαλλιά, δίνοντάς μας έμπνευση για τις εμφανίσεις μας στην παραλία.

H παρουσιάστρια-Youtuber είναι πιο fit από κάθε άλλη φορά, με τους fans να επικροτούν τη διαφορά στο σώμα της, κάνοντας κολακευτικά σχόλια.

«Υπέροχη», «Σίσσυ ομόρφυνες επικίνδυνα» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια στην ανάρτηση της παρουσιάστριας.

Ο 15χρονος Φίλιππος Μαραντίνης έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και πριν λίγα λεπτά δημοσίευσε ένα Instagram story, δείχνοντάς μας τις μακαρονάδες που απόλαυσε με τη μαμά του.

Ο μεγάλος γιος της παρουσιάστριας έχει ιδιωτικό λογαριασμό και ακολουθεί μόνο στενούς φίλους και άτομα από τον οικογενειακό τους περίγυρο.

Πηγή κεντρικής: sissychristidou

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης