Στην πιο συγκινητική στιγμή της Σίσσυς Χρηστίδου η κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά ήταν «εκεί»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην πιο συγκινητική στιγμή της Σίσσυς Χρηστίδου η κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά ήταν «εκεί»

Στην τελευταία εκπομπή του Χαμογέλα και πάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου παρέδωσε μαθήματα συναδελφικότητας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε την Κυριακή 2 Ιουλίου τους τηλεθεατές του «Χαμογέλα και πάλι!» για το καλοκαίρι με ένα μεγάλο πάρτι, την Καλομοίρα αλλά και μια ιδιαίτερη αποφώνηση. Η τελευταία εκπομπή η οποία τα είχε όλα, γέλιο, κλάμα, συγκίνηση, τραγούδι, χαρά έσπασε και το ρεκόρ τηλεθέασης αγγίζοντας το 26,1% ενώ όπως ήδη ξέρουμε έχει πάρει το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν.

Ο αποχαιρετισμός της Ελένης Βουλγαράκη

Αν και μπορεί να φανεί κάπως κλισέ, η φράση «να βρείτε έναν συνεργάτη σαν τη Σίσσυ Χρηστίδου» δηλώνει την πραγματικότητα όσων παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.

Η παρουσιάστρια, πέραν του γενικότερου κλίματος συγκίνησης που επικρατούσε επειδή ήταν η τελευταία εκπομπή της σεζόν, έπρεπε να αποχαιρετήσει και τη συνεργάτιδά της Ελένη Βουλγαράκη, με την οποία συμπορεύθηκαν στην συγκεκριμένη εκπομπή του Σαββατοκύριακου από την αρχή της και για 5 χρόνια, αφού εκείνη από την επόμενη σεζόν επέλεξε να βρίσκεται στην στέγη του ΑΝΤ1. Η Σίσσυ Χρηστίδου την αποχαιρέτησε μόνο με όμορφα λόγια αποδεικνύοντας ότι οι σχέσεις τους συνεχίζουν να παραμένουν εξαιρετικές παρά το νέο βήμα που θέλησε να ακολουθήσει εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου στην αποφώνηση της εκπομπής είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρετε ότι αυτό το πλάσμα είναι μαζί μας από την αρχή. Αυτή την εκπομπή την ξεκινήσαμε εγώ, ο Παύλος, η Ελένη και ο Κωνσταντίνος σε ένα πλατό που κάθε Δευτέρα ξεστηνόταν, ήταν με κινητούς τοίχους. Ήταν περίεργες συνθήκες αλλά το κέφι, η χαρά και η ενότητα που είχαμε ως ομάδα ήταν πάνω από όλα αυτά. Ήρθε η στιγμή αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλον επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Της είχα πει από την πρώτη χρονιά, όσο θέλεις να είσαι εδώ θα είσαι. Την αγαπάω πάρα πολύ, πέρα από την επαγγελματική μας σύνδεση, σαν άνθρωπο είναι μια αγνή και καθαρή ψυχή. Όπου και αν βρεθεί θα είναι μεγάλη τους τύχη και χαρά και… το νου τους!».

Η Ελένη Βουλγαράκη ακούγοντας αυτά τα λόγια ήταν φυσικό και λόγω του φορτισμένου κλίματος να συγκινηθεί ενώ οι δυο τους έκαναν μια σφιχτή αγκαλιά, η οποία περιέγραφε χωρίς λόγια την αληθινή σχέση που έχουν «χτίσει» τόσα χρόνια πέρα από την επαγγελματική.

Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη

Αυτήν ακριβώς την αγκαλιά θέλει και θυμάται πιο έντονα η Ελένη Βουλγαράκη για όλους τους παραπάνω λόγους και γι' αυτό στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, παρότι είχε αρκετές φωτογραφίες από την εκπομπή είπε ότι είναι αυτή που αγαπάει περισσότερο απ' όσες έχει με την παρουσιάστρια.

Η Χριστίνα Κοντοβά πάντα δίπλα στην Σίσσυ Χρηστίδου

Ανάμεσα σε όσους, βέβαια παρακολούθησαν το συγκινητικό φινάλε της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου την Κυριακή ήταν και η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά, η οποία είναι και κάτι παραπάνω από φίλη με την παρουσιάστρια, αφού εκείνη είναι η νονά της κόρης της Ada.

https://www.instagram.com/p/CipgQuLISxK/

H Xριστίνα Κοντοβά που είναι πάντα «εκεί» σε κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή της Σίσσυς Χρηστίδου παρακολουθώντας το συγκινητικό φινάλε της εκπομπής και τον τρόπο που χειρίστηκε την αποχώρηση της συνεργάτιδάς της έγραψε πόσο περήφανη νιώθει για εκείνη ενώ της «υπενθύμισε» και ότι την περιμένει να πάνε διακοπές.

358028933_802160234833211_4854170423835117109_n.jpg

H ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου και το φαγητό με τους συνεργάτες της

Η παρουσιάστρια μετά το φινάλε της εκπομπής έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ευχαριστούσε το τηλεοπτικό κοινό για την στήριξή του ενώ ανέφερε το πόσο ευλογημένη αισθάνεται να δουλεύει με άτομα που πραγματικά θεωρεί οικογένειά της. Όλοι μαζί δε οι συνεργάτες της εκπομπής, πέρασαν ένα όμορφο μεσημέρι πηγαίνοντας για φαγητό λίγο πριν αποχωριστούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

https://www.instagram.com/p/CuNDEXPI3iK/