H Sofía Vergara έγινε 51 ετών και έχει φέτος δύο σοβαρούς λόγους για να γιορτάσει

H Sofía Vergara έγινε 51 ετών και έχει φέτος δύο σοβαρούς λόγους για να γιορτάσει

H Sofía Vergara γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ιταλία με αγαπημένα πρόσωπα. Η ηχηρή απουσία του συζύγου της, Joe Manganiello.

Στην Ιταλία βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Sofía Vergara μαζί με αγαπημένους φίλους. Η διάσημη ηθοποιός έκανε βαλίτσες και αναχώρησε για το Κάπρι, με τις καλοκαιρινές της διακοπές να συνδυάζονται με τον εορτασμό των 51ων γενεθλίων της.

Η καλλιτέχνης έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στιγμιότυπα από το πάρτι της αλλά και από το σκάφος όπου διαμένει, γεμίζοντας το feed μας με αξιοζήλευτες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/CuhosGCuJmc/

Η Sofía Vergara έγινε 51 ετών

H Κολομβιανή σταρ γιόρτασε τα γενέθλιά της σε πολυτελές εστιατόριο και έσβησε τα κεράκια της τούρτας της με αγαπημένους φίλους. Το πορτοκαλί maxi στράπλες φόρεμα που επέλεξε να φορέσει αγκάλιαζε τις καμπύλες της και την έκανε να δείχνει πιο sexy από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/Cuid3-tM-k8/

«Τόσο τυχερή που έχω τους καλύτερους φίλους μου στο αγαπημένο μου εστιατόριο στο αγαπημένο μου νησί!!! Σας αγαπώ», έγραψε η Vergara.

Αρκετοί celebrities έσπευσαν να της ευχηθούν στο post ανάμεσά τους η Heidi Klum η οποία έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια».

klum.jpg

Η Sofía Vergara με τον 30χρονο γιο της κάνουν πραγματικότητα το Modern Family

H ηχηρή απουσία του συζύγου της και οι φήμες χωρισμού

Άγνωστο παραμένει αν ο σύζυγος της 51χρονης, Joe Manganiello ήταν μαζί με την παρέα της ηθοποιού στην Ιταλία για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. Ο ηθοποιός δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα videos και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Vergara στο Instagram, με τους fans να αναρωτιούνται αν το ζευγάρι περνά κρίση στον γάμο του.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε την ημέρα των Χριστουγέννων το 2014, μόλις 6 μήνες μετά τη γνωριμία τους.

H 51χρονη γιορτάζει 30 εκατομμύρια followers στο Instagram

Πριν λίγα 24ωρα η ηθοποιός ξεπέρασε τους 30.000.000 followers στο Instagram και δημοσίευσε δύο νέες sexy φωτογραφίες απευθείας από τις διακοπές της στην Ιταλία.

https://www.instagram.com/p/CufBMUqMO1n/

Η 51χρονη σταρ πόζαρε στον φακό με ένα neon πράσινο ολόσωμο μαγιό, με τη θέα στο πέλαγος και τις εκρηκτικές καμπύλες της να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

«30.000.000.000 followers!!! Σας ευχαριστώ όλους! Σας ευχαριστώ που είστε πάντα δίπλα μου! Σας ευχαριστώ που πάντα με υποστηρίζετε σε ό,τι κάνω! Φιλιά από την Ιταλία», έγραψε η Vergara στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/CugsWXZuNXt/

5 σημαντικά facts που αγνοούσες μέχρι σήμερα για την Sofía Vergara

1) Η Sofía Vergara είναι φυσική ξανθιά αλλά βάφει τα μαλλιά της συνήθως λίγο πιο σκούρα για τις ανάγκες των ρόλων της.

2) Σε νεότερη ηλικία δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός αλλά οδοντίατρος.

3) Απέκτησε τον γιο της, Manolo, σε ηλικία 19 ετών, έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον πρώτο της σύζυγο, José González.

4) Το 2000 διαγνώστηκε με καρκίνο στον θυρεοειδή, τον οποίο αφαίρεσε, ενώ συνεχίζει μέχρι σήμερα να παίρνει ορμόνες.

5) Πριν γίνει γνωστή παγκοσμίως ίδρυσε με τον manager της μία εταιρεία management ταλέντων γιατί πίστευε πως οι καλλιτέχνες από τη Λατινική Αμερική δεν εκπροσωπούνται σωστά.

Πηγή κεντρικής: apimages.com