Ο μεγάλος γιος της Τζένης Μπαλατσινού έγινε 16: Το epic σχόλιο της Μαρίας Κωνσταντάκη

Ο μεγάλος γιος της Τζένης Μπαλατσινού έγινε 16: Το epic σχόλιο της Μαρίας Κωνσταντάκη
NDP photo agency

Ο Μάξιμος είναι πια 16 ετών και η Τζένη Μπαλατσινού καμαρώνει για τον μεγαλύτερο γιο της.

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια της κόρης της, η Τζένη Μπαλατσινού γιόρτασε τα 16α γενέθλια του μεγάλου της γιου Μάξιμου Κωστόπουλου.

Η περήφανη μαμά ευχήθηκε στον Μάξιμο με ένα σταθερό ποστ και όλοι είδαμε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο Μάξιμος.

https://www.instagram.com/p/Cuj4nY1IfL5/

«Χρόνια πολλά καλοκαιρινό μου αγόρι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram η Τζένη Μπαλατσινού, ενώ ακολούθησε μια βουτιά από σκάφος για το birthday boy.

tzeni2.jpg

Η καλή φίλη της Τζένης, η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη σχολίασε χαρακτηριστικά:

tzeni1.jpg

Η Τζένη έχει αποκτήσει και τον μικρότερο γιο της Παναγιώτη Κικίλια, καρπό του γάμου της με τον υπουργό Βαίλη Κικίλια.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με το πώς νιώθει που έγινε μαμά μετά από αρκετά χρόνια που είχε να συναναστραφεί με μωρά τόσο άμεσα, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε:

«Δεν έχω ξεχάσει τίποτα γιατί όλα είναι αποτυπωμένα στο υποσυνείδητο. Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται αυτόματα ξανά στο μυαλό».

Και πρόσθεσε:

«Απλά είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία, νιώθω τόσο ευλογημένη και ευχαριστώ τον Θεό. Έχω κερδίσει χρόνια από τη ζωή μου. Είναι τέτοια η ενέργειά του που νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή. Είναι η μασκότ του σπιτιού και τώρα που έχουν έρθει και οι αδελφές του, φουλ χαϊδεμένος», ενώ για τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μαμάδες, είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχουν δυσκολίες. Εγώ αυτό που θέλω να πω στις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες, είναι να μην αγχώνονται με μια πρώτη, δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ή πέμπτη αποτυχία και να περιμένουν λίγο, να μην καταφεύγουν αμέσως σε άλλα μέσα. Πολλές φορές βιαζόμαστε οι άνθρωποι και είναι άσχημο αυτό. Ειδικά σε ό,τι αφορά τη μητρότητα, θέλει τον χρόνο του. Εγώ δεν είχα άγχος για το πότε θα γίνω μητέρα, ήξερα ότι θα γίνει».