H Mαντώ Γαστεράτου βάφτισε την κόρη της: Οι λεπτομέρειες των δύο εμφανίσεών της και του πάρτι

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η μικρή Κυβέλη βαφτίστηκε και η νονά της, Ζωή Κρονάκη της είχε ετοιμάσει ένα παραμυθένιο ροζ πάρτι.

Η Μαντώ Γαστεράτου βάφτισε σήμερα την κόρη της Κυβέλη. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2018 έχουν ακόμα ένα παιδί, τον 3 χρονών Γιώργο.

Τα δύο φορέματα που επέλεξε η παρουσιάστρια

Η Μαντώ Γαστεράτου για τη σημαντική αυτή μέρα επέλεξε να φορέσει αρχικά ένα λευκό φόρεμα με ιδιαίτερη ένταση στους ώμους και κάτι αντίστοιχο φόρεσε και η Κυβέλη.

Στην συνέχεια νονά και βαφτιστήρα συνδύασαν το λευκό χρώμα στα ρούχα τους προσθέτοντας από μια πινελιά στο look τους στο χρώμα του ροζ σάπιου μήλου. Η μεν Ζωή Κρονάκη επέλεξε μια μπλούζα σε αυτή την απόχρωση την οποία συνδύασε με το λευκό της παντελόνι ενώ η μικρή Κυβέλη μετά το μυστήριο της βάφτισης φόρεσε στα μαλλιά μια κορδέλα στο ίδιο χρώμα με την μπλούζα της νονάς της.

Ωστόσο, η Μαντώ Γαστεράτου όταν ήρθε η ώρα του πάρτι μετά το μυστήριο άλλαξε ρούχο επιλέγοντας ένα διαφορετικού ύφους φόρεμα, πιο αέρινο, σε μπλε απόχρωση με κοψίματα στο πάνω μέρος και εντυπωσιακό σκίσιμο στο πλάι.

Άλλωστε, τους τελευταίους μήνες η ίδια αισθάνεται, όπως δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram, πολύ όμορφα με το σώμα της ενώ είναι περήφανη που έχει χάσει μετά από δύο εγκυμοσύνες 8 κιλά και έχει καταφέρει να κάνει τη φυσική της κατάσταση να επανέλθει. Όπως είχε γράψει σε σχετική ανάρτησή της: «Πέρασαν σχεδόν 3.5 και χρόνια από τότε μπήκα σε αυτό το μαγιό και από τότε που αισθανόμουν όπως αισθάνομαι τώρα όταν το φοράω! Summer body και όχι Summer βόδι! -8 kg σε 2.5 μήνες! Χωρίς να λιμοκτονήσω, χωρίς να πονέσω, χωρίς να απελπιστω!».

Οι λεπτομέρειες στη διακόσμηση και οι καλεσμένοι

Η διακόσμηση στο πάρτι που ακολούθησε κυμάνθηκε στους ίδιους ροζ τόνους - ακόμα και στα σερβίτσια - με σήμα κατατεθέν τα λουλούδια αλλά και τα ζαχαρωτά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η φίλη της Μαντώς Γαστεράτου και νονά του μικρού Γιώργου Μπάγια Αντωνοπούλου αλλά και ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης