#GreenNails: Η Μαντώ Γαστεράτου με το πιο elegant μονοχρωματικό μανικιούρ του χειμώνα

Μαρία Ροδίτη
#GreenNails: Η Μαντώ Γαστεράτου με το πιο elegant μονοχρωματικό μανικιούρ του χειμώνα

Η Μαντώ Γαστεράτου επέλεξε μία από τις πιο fashion forward αποχρώσεις στο νέο μανικιούρ της.

Μπορεί η θερμοκρασία να είναι αρκετά υψηλή για την εποχή που διανύουμε όμως η καρδιά δεν μας πάει ακόμα να αρχίσουμε να φοράμε τα ανοιξιάτικα ρούχα μας ή να επενδύουμε σε pastel αποχρώσεις και πιο ανοιχτόχρωμα ρούχα και αξεσουάρ. Φεβρουάριος είναι, άλλωστε! Αν τώρα δεν βάλουμε τα σκούρα, τότε πότε;

Στο ίδιο mood φαίνεται να είναι και η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία επισκέφθηκε το αγαπημένο της nail bar και δοκίμασε ένα από τα πιο chic μονοχρωματικά μανικιούρ του χειμώνα. Ούτε μπλε, ούτε μπορντό, ούτε μαύρο. Η 34χρονη επέλεξε το πιο κομψό κυπαρισσί για τα νύχια της.

Classic red: 10 κόκκινα βερνίκια νυχιών γιατί το κόκκινο δεν έχασε ποτέ

Το κυπαρισσί μανικιούρ της Μαντούς Γαστεράτου

Σε φλοράλ φόντο θέλησε να δείξει το νέο της μανικιούρ η Μαντώ Γαστεράτου. Η ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έκανε κυπαρισσί νύχια, επιλέγοντας μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

gasteratou_kyparissi_nyxia.jpg

Η Μαντώ δεν θέλησε να κάνει κανένα nail art, αλλά προτίμησε την απόλυτη μονοχρωμία και τον μινιμαλισμό. Όσο για το σχήμα νυχιών της; Η 34χρονη επέλεξε τα μακριά αμυγδαλωτά νύχια, που αποτελούν επίσης τάση τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό, γιατί δείχνουν τα δάχτυλα πιο μακριά και λεπτά, άρα και πιο θηλυκά.

nyxia_gasteratou.jpg

Το κυπαρισσί μανικιούρ της Μαντούς Γαστεράτου

Λίγο ακόμα… κυπαρισσί nail inspo

Το κυπαρισσί είναι μία από τις πιο fashion forward επιλογές για τα μανικιούρ του χειμώνα, ακριβώς γιατί ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, ενώ ξεφεύγει από τα κλασικά, όπως το μαύρο και το μπορντό.

Αν, ωστόσο, εσένα σου αρέσουν και τα nail art, έχεις πολλές επιλογές. Μπορείς να δεις την παρακάτω gallery και να πάρεις όλο το inspo που χρειάζεσαι για το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστ σου. Scroll down και τα screenshots μην ξεχάσεις.