Η Μαντώ Γαστεράτου γιόρτασε την 4η επέτειο γάμου με τον πιο fun τρόπο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαντώ Γαστεράτου γιόρτασε την 4η επέτειο γάμου με τον πιο fun τρόπο

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της αφού τον Αύγουστο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Η πρώην εστεμμένη και ο σύζυγός της έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και απολαμβάνουν την καθημερινότητα με τα παιδιά τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η παρουσιάστρια και ο Νίκος Ισηγόνης γιόρτασαν χθες 4 χρόνια γάμου και η 34χρονη θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον άντρα της ζωής της με μια μακροσκελή ανάρτηση. Λίγο αργότερα η Μαντώ μας έδειξε την εντυπωσιακή κόκκινη ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα που δέχτηκε ως δώρο για την επέτειό τους.

Η Μαντώ Γαστεράτου ποζάρει στον 8ο μήνα με το μαγιό που λατρεύει κάθε εγκυμονούσα

gasteratou_epeteios.jpg

Το τρυφερό post της Μαντώς Γαστεράτου για την 4η επέτειο γάμου

«Σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια παντρεύτηκα τον "τελειο κύριο Νίκο"! Ναι για εμένα συνεχίζει να είναι τέλειος. Συνεχίζει να είναι εκείνος ο άντρας που θαυμάζω, αγαπώ και σέβομαι! Εκείνος που στέκεται δίπλα μου σαν σύζυγος, σύντροφος, φίλος και πατέρας. Που με κάνει να ονειρεύομαι ότι θα γεράσουμε μαζί και θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο παρέα, σαν εκείνα τα ζευγάρια συνταξιούχων που τα βλέπεις και ονειρεύεσαι κάποτε να είσαι έτσι κι εσύ. Ο άνθρωπος που όταν έχω πρόβλημα, μόνο με ένα βλέμμα του και με την ηρεμία της φωνής του ξέρει να με ησυχάζει. Εκείνον τον ήρωα που αντέχει όλα τα στραβά και ανάποδα μου κι ακόμα κι αυτά τα βρίσκει χαριτωμένα! Το τυπάκι εκείνο που δεν ενδιαφέρεται για τα social media και αποφεύγει τις φωτογραφίες και τα δήθεν...
Τον Mr Google που κάθε φορά τον ρωτάω ότι κουλό μου κατέβει στο κεφάλι και ναι έχει για όλα μια απάντηση! Την κινητή εγκυκλοπαίδεια ιστορίας,μαθηματικών και γεωγραφίας που κάθε φορά με εκπλήσσει με το εύρος των γνώσεών του. Τον τύπο εκείνο που όλοι μου οι φίλοι έχουν respect και λατρεύουν! Εκείνος που βρίσκει τέλεια τα καρβουνιασμένα φασολάκια που μου έχουν αρπάξει στην κατσαρόλα. Ο άνθρωπος που με έκανε να υιοθετήσω τον πιο σπουδαίο ρόλο στην ζωή μου, αυτόν της μητέρας! Αυτός που ξυπνάει αχάραγα το πρωί για την δουλειά και γυρίζει στο σπίτι κουρασμένος το βράδυ για να μην μας λείψει τίποτα! Ο πιο τρυφερός και υπέροχος μπαμπάς... Με μια λέξη ο πιο γ@μ@τος τυπος που έχω γνωρίσει στην ζωή μου! Όλα τα παραπάνω και τόσα άλλα που κρατάω για εμένα και εκείνον που δεν μπορώ να μοιραστώ...»

https://www.instagram.com/p/Ci0h-sNrLtq

H γέννηση του γιου της

Τον Ιούλιο του 2019, η Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Τον Ιανουάριο του 2020 το πρώην μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 4 κιλών.

Ο παραμυθένιος γάμος με τον Νίκο Ισηγόνη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε στην Ανάβυσσο η Μαντώ Γαστεράτου με τον αγαπημένο της, Νίκο Ισηγόνη, τον Σεπτέμβριο του 2018. Φίλοι και πολυαγαπημένοι συγγενείς του ζευγαριού έδωσαν το παρών στην ομορφότερη ημέρα της ζωής τους.

https://www.instagram.com/p/BoCBIrJBi8J

Η νύφη εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η καλή της φίλη και σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου. Η τέλεση του μυστηρίου έγινε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και ακολούθησε δεξίωση σε ένα υπέροχο κτήμα στην Ανάβυσσο.

Η κουμπάρα, Μπάγια Αντωνοπούλου μοιράστηκε μια φωτογραφία ατο Instagram από την προετοιμασία της νύφης για να ευχηθεί στο ζευγάρι γράφοντας: «Η κουβέντα που ξεκίνησε για πλάκα ένα καλοκαίρι “εγώ θα σε παντρέψω” γίνεται πραγματικότητα. Η ώρα η καλή Μαντώ & Νίκο μου, σας αγαπώ μέχρι τον ουρανό και είμαι σίγουρη ότι ο βίος σας θα είναι ανθόσπαρτος».

https://www.instagram.com/p/BoCQvf2iPel

Πηγή κεντρικής: madogasteratou

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη #Weddinggoals φωτογραφίες από τον γάμο τους.