H Mαντώ Γαστεράτου στη νέα της φωτογραφία αποδεικνύει ότι και οι μαμάδες μπορούν να έχουν «six pack»

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Mαντώ Γαστεράτου στη νέα της φωτογραφία αποδεικνύει ότι και οι μαμάδες μπορούν να έχουν «six pack»

Η Μαντώ Γαστεράτου άλλαξε τις συνήθειες της και είναι περήφανη που μετά από δύο εγκυμοσύνες έχει τόσο γραμμωμένους κοιλιακούς.

H Μαντώ Γαστεράτου είναι από το 2018 παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Ισηγόνη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 3χρονο Γιώργο και την σχεδόν 1 έτους Κυβέλη.

https://www.instagram.com/p/CtHmcOxrEng/

Η 35χρονη τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να αλλάξει το σώμα της σταδιακά, ύστερα από δύο εγκυμοσύνες και πλέον καμαρώνει για τους κοιλιακούς της αλλά και για τα 8 κιλά που έχει χάσει μέχρι στιγμής. Στην τελευταία ανάρτησή της, μάλιστα φαίνεται πως αν και μανούλα έχει καταφέρει να έχει τόσο γραμμωμένους κοιλιακούς που κάθε γυναίκα θα ζήλευε.

362096633_664826452360692_3667674803946623289_n.jpg

Η ίδια, σε πρόσφατη ανάρτησή της ανέφερε πως μετά από 3,5 χρόνια κατάφερε να φορέσει ξανά το μαγιό που φορούσε πριν την πρώτη της εγκυμοσύνη κι αυτό γιατί έχει χάσει ήδη 8 κιλά. Όπως έγραψε: «Πέρασαν σχεδόν 3.5 και χρόνια από τότε μπήκα σε αυτό το μαγιό και από τότε που αισθανόμουν όπως αισθάνομαι τώρα όταν το φοράω! Summer body και όχι Summer βόδι! -8 kg σε 2.5 μήνες! Χωρίς να λιμοκτονήσω, χωρίς να πονέσω, χωρίς να απελπιστώ!».

https://www.instagram.com/p/CtrnbDHragI/

Η Μαντώ Γαστεράτου, όπως αποκάλυψε τα κατάφερε τόσο λόγω της πιο ισορροπημένης διατροφής που ξεκίνησε να κάνει - χωρίς ωστόσο να στερείται τίποτα, όπως είπε - όσο και στο πιο συχνό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί.

Σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είχε αναφερθεί στα κιλά της πρώτης εγκυμοσύνης και το πόσο είχε επηρεαστεί ψυχολογικά λέγοντας: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πιο ευάλωτη απ’ ότι στη δεύτερη. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι σε μένα επηρεάζεται πιο πολύ το ψυχολογικό κομμάτι… Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έπεσα στην παγίδα της τέλειας εικόνας. Βγαίνοντας από το μαιευτήριο την πρώτη φορά έβλεπα εικόνες στο Instagram με μαμάδες που ήταν σαν να μη γέννησαν ποτέ. Όλο αυτό επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία».