Η Katie Holmes δείχνει με θάρρος κοιλιακούς και ραγάδες και έχει βγάλει τα φίλτρα από τη ζωή της

Η Katie Holmes δείχνει με θάρρος κοιλιακούς και ραγάδες και έχει βγάλει τα φίλτρα από τη ζωή της

(Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Και μπορεί και θέλει! Η Katie Holmes κυκλοφορεί με ακάλυπτους τους επίπεδους κοιλιακούς της και φλεξάρει τις ραγάδες της. Από εμάς είναι ναι!

Στα 44 της της χρόνια, η Katie Holmes έχει καταφέρει να είναι στα καλύτερά της και σωματικά και πνευματικά και δεν έχει κανένα πρόβλημα να περπατάει στον δρόμο με crop top, αθλητική φόρμα και γυμνασμένη κοιλιά που βγάζει μάτι.

Και το πιο ωραίο: Όπως κάνει πάντα, η Holmes δείχνει με καμάρι τις ραγάδες στην κοιλιά της.

Πιθανότατα, οι ραγάδες που απέκτησε η Katie όταν ήταν έγκυος στην κόρη της Suri, είναι αυτές που κάνουν την ηθοποιό να ξεχωρίζει, μιας και στις επίσημες φωτογραφήσεις που κάνει για περιοδικά ζητά να μην τις ρετουσάρουν. Το ότι δείχνει το σώμα της με τα ψεγάδια τους, είναι κάτι που οι fans της Holmes λατρεύουν.

«Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά, καταναλώνω λαχανικά κάθε μέρα και το πρωινό μου περιλαμβάνει ένα smoothie», είπε η Holmes στη συνέντευξη που είχε δώσει πριν μερικά χρόνια ενώ η Katie εξήγησε πως δεν παραλείπει να έχει στα ντουλάπια της κουζίνας της και τροφές όπως δημητριακά, σάλτσα ντομάτας, ζυμαρικά και σούπα σε κονσέρβα για να μπορεί να φτιάχνει γρήγορα γεύματα παρά το γεμάτο πρόγραμμά της.

https://www.instagram.com/p/CvIeegtI8FQ/

«Κάποτε πίεζα πολύ τον εαυτό μου, προσπαθούσα να γυμνάζομαι πέντε φορές την εβδομάδα, τώρα με φροντίζω, απολαμβάνω ό,τι κάνω και δεν πιέζομαι. Έχω το δικό μου ποδήλατο για spinning και κάνω νωρίς όταν ξυπνάω ή κάνω πυγμαχία . Πλέον δεν τρέχω τόσο, όταν έτρεξα στον μαραθώνιο το 2007, μάλλον τελείωσα με το τρέξιμο», έχει πει η Katie Holmes.

https://www.instagram.com/p/CvI1WyOyRqy/

Η Katie δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και το αγαπημένο της γρήγορο γεύμα που δεν είναι άλλο από την κεσαντίγια τυριού της αλυσίδας fast food Chipotle.

Μιλώντας για την προετοιμασία που έκανε για την ταινία δράσεις Doorman, η Holmes εξήγησε πως μπήκε ξανά στη διαδικασία να τρέφεται σωστά και άρχισε να κάνει πυγμαχία και να διαθέτει περισσότερο χρόνο σε δυναμικά προγράμματα άσκησης τα οποία τη βοήθησαν και στη διαχείριση του άγχους που είχε.

«Σήκωνα βάρη δύο κιλών και πλέον μπορώ να σηκώνω και 8 και 9 κιλά. Κάνω πυγμαχία που δεν είχα κάνει ποτέ πριν και είναι συναρπαστική, διώχνω το στρες και ξεσπάω για όλα εκείνα που με ενοχλούσαν, ακόμα και την κίνηση στον δρόμο και κάνω τα τηλεφωνήματά μου μετά την πυγμαχία για να είμαι πιο ήρεμη».


H Holmes μοιράζεται το διαμέρισμά της στο Μανχάταν με την 17χρονη κόρη της Suri Cruise.

https://www.instagram.com/p/B4_dvUDH3zo/

«Αυτό που είναι σημαντικό για μένα σε σχέση με την κόρη μου, επειδή ήταν στο προσκήνιο από μικρή, ήταν να την προστατεύσω. Είναι ένα απίθανο άτομο και νιώθω ευγνώμων που είμαι μαμά της», είπε η Katie στο περιοδικό Glamour πριν μερικούς μήνες.

Μόλις πέρσι, ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρει ότι μπορεί μεν ο Tom Cruise να έχει χρόνια να δει τη μικρή Suri, όμως μιλάει μαζί της συχνά στο τηλέφωνο.