Ο αθόρυβος χωρισμός του Γιάννη Στάνκογλου μετά από 20 χρόνια, το σπίτι στο κέντρο και τα δύο παιδιά

Ο αθόρυβος χωρισμός του Γιάννη Στάνκογλου μετά από 20 χρόνια, το σπίτι στο κέντρο και τα δύο παιδιά
NDP

Το νέο βήμα του ηθοποιού επαγγελματικά και τί αποκάλυψε για τα παιδιά του. 

Τον χωρισμό του παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello ο Γιάννης Στάνκογλου με την είδηση να κυκλοφορεί παντού σήμερα Τετάρτη (16/8). Μάλιστα, αυτός ο χωρισμός είναι γεγονός εδώ και 3,5 χρόνια ωστόσο ο ηθοποιός ένιωσε τώρα την ανάγκη να κοινοποιήσει.

«Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός ο οποίος με την γνωστή σκηνοθέτη Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη 14χρονη Φοίβη και τον 9χρονο Φίλιππο.

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν, ήταν ζευγάρι για περισσότερα από 20 χρόνια

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε πει σχετικά με τη γνωριμία τους: «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω. Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του ενός για τον άλλον».

Στην ίδια συνέντευξη, ο 49χρονος ηθοποιός είχε πει: «Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του έναν για τον άλλον. Γουστάρω, αγαπάω. Είναι στιγμές που, ναι, είμαι ερωτευμένος, δεν είμαι πάντα, δεν γίνεται, θα πέθαινα. Είναι σαν τα ναρκωτικά ο έρωτας».

Δεν ξέρουμε αν το ζευγάρι εξακολουθεί να μένει μαζί, πάντως αν κρίνουμε από πρόσφατη ανάρτηση του ηθοποιού η φωτογραφία της μαμάς των παιδιών του είναι σε πρώτο πλάνο οπότε όπως εύκολα υποθέτει κανείς οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν άριστες σχέσεις και τα παιδιά τους πάνω από όλα.

https://www.instagram.com/p/CtTsKWutKo5/

Οι σπάνιες φορές που ο ηθοποιός άνοιξε το σπίτι του

Το διαμέρισμα στο κέντρο στο οποίο μένει, έμενε, ή έμεναν με την Αλίκη Δανέζη - Κνούτσεν και τα δύο τους παιδιά είναι φωτεινό, μοντέρνο, λειτουργικό και με μία καλλιτεχνική essence. Από τους χώρους που μας είχε αποκαλύψει στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, μας είχε δώσει ένα δείγμα της αισθητικής του.

https://www.instagram.com/p/CJOSuokni-H/

Το ευρύχωρο σαλόνι του με την βιβλιοθήκη, το γραφείο με τα γεμάτα ράφια από cd και δίσκους βινυλίου, οδηγεί στο χώρο της τραπεζαρίας, που έχει την ωραιότερη διακόσμηση εκτός από το ξύλινο μοντέρνο τραπέζι. Ένας ολόκληρος κόσμος στον τοίχο του, με τον παγκόσμιο χάρτη από ξύλο, δώρο από έναν καλό το φίλο, όπως γράφει στην ανάρτησή του Στον Γιάννη αλλά και σε όλη την οικογένεια αρέσουν άλλωστε πολύ τα ταξίδια.

https://www.instagram.com/p/CA0NqhDHCsN/

Τη μοντέρνα κατάλευκη κουζίνα του σπιτιού μάς την έδειξε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Όπως όλοι μας τότε, έτσι και εκείνος έμεινε σπίτι, ασχολήθηκε με την μαγειρική και στην ειδική καμπάνια του «Μένουμε σπίτι» στην οποία συμμετείχε, είχαμε την ευκαιρία να αντιγράψουμε διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος στο σαλόνι του είναι το μικρό πάσο κάτω από τα παράθυρα όπου έχει τους δίσκους βινυλίου και το all time classic στερεοφωνικό του. Η γάτα του Tricky είναι αχώριστη σύντροφος της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CP-dpPCH6kI/

Βιβλία όμως δεν υπάρχουν μόνο στο σαλόνι, αλλά και στην κατάλευκη βιβλιοθήκη στην κρεβατοκάμαρα. Bed time stories.

https://www.instagram.com/p/Bbp2HmslPdI/

Την περασμένη σεζόν ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha, ενώ τη νέα θα τον δούμε στο «Ναυάγιο» του Mega.

Το νέο βήμα του ηθοποιού εδώ: Στο «Ναυάγιο» δεν θα έχουμε μόνο τρικυμίες και δράματα αλλά και ένα φλογερό ειδύλλιο

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση

Στις 18-11-2019 στα Village Cinemas Mall και στην επίσημη προβολή της ταινίας "Φαντασία" ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν πραγματοποίησαν την τελευταία δημόσια εμφάνισή τους.

201911191152070.7775_GIANIS_STANKOGLOY_ALIKI_DANEZI_KNOYTSEN_18112019.jpg