Βίκυ Μαραγκάκη: 16 χρόνια από την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση είναι το ίδιο εντυπωσιακή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Βίκυ Μαραγκάκη: 16 χρόνια από την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση είναι το ίδιο εντυπωσιακή

Η ηθοποιός των 90's που ξεχώρισε με τα γαλάζια της μάτια αλλά και την συμμετοχή της στο «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» συνεχίζει το θέατρο, ενώ δεν φαίνεται να έχει περάσει ούτε λεπτό από πάνω της και την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση.

Η Βίκυ Μαραγκάκη είναι μία από τις ηθοποιούς που ξεχώρισαν τη δεκαετία του '90 τόσο για τις υποκριτικές της ικανότητες όσο και για το υπέροχο πρόσωπό της και τα πανέμορφα γαλάζια μάτια της.

Η ίδια συμμετείχε σε αρκετές επιτυχημένες σειρές, όπως στην «Απόσταση Αναπνοής» και τη «Βέρα στο δεξί», ενώ ήταν και μια από τους Έλληνες ηθοποιούς που συμμετείχαν στην ταινία «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» το 2001 με τον Nicolas Cage και την Penelope Cruz.

https://www.instagram.com/p/CNLeIdAL-BW/

Δεκαέξι περίπου χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική συμμετοχή στη σειρά «Βέρα στο δεξί», ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Δανάης, η ηθοποιός είναι το ίδιο εντυπωσιακή και φαίνεται να μην έχει περάσει ούτε λεπτό από πάνω της.

Η ίδια εξήγησε σε συνέντευξή της πως τα τελευταία δέκα χρόνια είναι δασκάλα υποκριτικής στο «Θέατρο των αλλαγών», ενώ δεν έπαψε ποτέ να κάνει θέατρο.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Mega Kαλημέρα, η ίδια δεν θα έλεγε «όχι» σε έναν ρόλο στην τηλεόραση. Η Βίκυ Μαραγκάκη είπε χαρακτηριστικά: «Η τηλεόραση από άποψη δραματουργίας είναι πάλι σε άνθηση και πολύ χαίρομαι γι’ αυτό. Είμαι ενεργή θεατρικά κάθε χρόνο και έτσι δεν μου δημιουργείται κάποια έλλειψη για την τηλεόραση. Όμως εννοείται ότι θα έκανα με χαρά μια τηλεοπτική συνεργασία, ιδιαίτερα αν ο ρόλος ήταν κωμικός ή πολύ δυναμικός. Δεν μου έχουν γίνει αξιόλογες τηλεοπτικές προτάσεις. Εδώ και καιρό. Δεν αποφεύγω πάντως την τηλεόραση».

Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στην ταινία «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», λέγοντας: «Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχω από την πρωτόγνωρη για μένα, τότε, εμπειρία, του να παίζω σε μία διεθνή κινηματογραφική παραγωγή. Δεν θα ξεχάσω την απόλυτη οργάνωση, τον μεγάλο σεβασμό στους ηθοποιούς από όλους στην παραγωγή -από την πιο χαμηλή έως την πιο υψηλή βαθμίδα- και βέβαια τις περίλαμπρες πρεμιέρες με τα κόκκινα χαλιά και τη συνεργασία μου με αστέρια του Χόλιγουντ και όχι μόνο».

https://www.instagram.com/p/CL2Ixf7JV4n/