Η Μarlain 18 χρόνια μετά τις Ηi-5 τραγουδάει με τις Lez Zeppelin κι έχει μπλε μαλλιά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μarlain 18 χρόνια μετά τις Ηi-5 τραγουδάει με τις Lez Zeppelin κι έχει μπλε μαλλιά

«Ξέρω τι ζητάω» τραγουδάμε μέχρι και σήμερα παρόλο που ένα από τα πιο πετυχημένα γυναικεία συγκροτήματα στην Ελλάδα διαλύθηκε οριστικά πριν από 18 χρόνια.

Hi-5 - για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι πιο νέοι - ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα γυναικεία συγκροτήματα της Ελλάδας. Το pop συγκρότημα δημιουργήθηκε μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή Pop Stars στο Mega, το 2003 και αποτελούνταν από τις νικήτριές του: Μarlain Αγγελίδου, Ειρήνη Ψυχράμη, Φρόσω Παπαχαραλάμπους, Shaya και Νάνσυ Στεργιοπούλου.

https://www.instagram.com/p/B78lnARgbJ7/

Παρότι οι Hi-5 έκαναν μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια τους - κάποια από τα οποία ακούγονται μέχρι και σήμερα όπως το «Ξέρω τι ζητάω» - κάνοντας sold out συναυλίες, διαλύθηκαν τελικά το 2005 κι από τότε κάθε μία κάνει τη δική της ζωή. Κάποιες συνεχίζουν το τραγούδι, άλλες όχι, ενώ κάποιες μένουν στην Ελλάδα και την Κύπρο κι άλλες βρίσκονται στο εξωτερικό.

Ας δούμε, όμως αναλυτικά τι κάνουν σήμερα η Μarlain, η Ειρήνη, η Φρόσω, η Shaya και η Νάνσυ.

Η Φρόσω Παπαχαραλάμπους ήταν η Κύπρια της παρέας, γεννημένη στις 4 Ιουλίου 1981 στην Λευκωσία. Η ίδια αποχώρησε νωρίτερα από το συγκρότημα λόγω της πίεσης που αισθανόταν γυρνώντας στην Κύπρο, όπου και συνέχισε τις σπουδές της. Λίγο αργότερα, ηχογράφησε 14 κομμάτια που θα συμπεριλαμβάνονταν στον πρώτο της προσωπικό δίσκο, ο οποίος όμως τελικά για άγνωστο λόγο δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Αν και δεν έχει δημόσιο τον λογαριασμό της στο Instagram, η Φρόσω σήμερα έχει σταματήσει το τραγούδι και είναι παντρεμένη και μανούλα.

368334736_587026223454392_6840028595695729931_n.jpg

Η Νάνσυ Στεργιοπούλου ήταν το μικρότερο μέλος του συγκροτήματος, αφού τότε ήταν μόλις 19 ετών. Η ίδια ασχολείται ακόμα με το τραγούδι, αλλά μένει μόνιμα στην Αγγλία. Το 2010 ωστόσο έκανε τα φωνητικά στο J2US που προβαλλόταν από το Mega. Το 2020 ξαναβρέθηκαν με τη Shaya σε ένα mini reunion, όπως έδειξε μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε εκείνη στο Instagram της και οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο πολύ θα ήθελαν να ξαναδούν όλο το group μαζί.

https://www.instagram.com/p/CEZ6HZ8hcRF/

Η Ειρήνη Ψυχράμη, η αδερφή της Αντιγόνης Ψυχράμη, συνεχίζει το τραγούδι κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές, ενώ τελευταία τραγουδάει με τη μπάντα Dreamy Whispers, έχοντας αλλάξει και τα μαλλιά της επιλέγοντας ένα κοντό ξανθό καρέ με αφέλειες. Η Ειρήνη έχει βρεθεί και στη σκηνή της Eurovision κάνοντας τα φωνητικά στη Γιάννα Τερζή το 2018, με την ελληνική συμμετοχή δυστυχώς να μην περνάει τότε στον τελικό. Παράλληλα, κι εκείνη έχει κάνει φωνητικά στο J2US πριν από ένα χρόνο, ενώ πέρσι τον Οκτώβριο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λάμπρο Κτεναβό - που είχες δει στο Κόκκινο Ποτάμι στον ρόλο του Οσμάν- με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Η Shaya είναι η πιο γνωστή από την παρέα των Hi-5, αφού ανάμεσά τους έχει κάνει την πιο πετυχημένη solo καριέρα με αρκετά τραγούδια της να έχουν γίνει γνωστά.

Η ίδια πλέον, μοιράζει το χρόνο της στην Αθήνα (χειμερινή περίοδο) και τη Μύκονο (καλοκαιρινή περίοδο) κάνοντας εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά, ενώ παντρεύτηκε το 2015 τον Θοδωρή Παπαντώνη με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον Ιάσονα που είναι σήμερα 6 χρονών. Η Shaya συγκριτικά με την εμφάνισή της στις Hi-5 είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή μεγαλώνοντας, ενώ έχει καταφέρει να έχει ένα καλογυμνασμένο σώμα. Επίσης, της αρέσει να αλλάζει συχνά τα μαλλιά της, γι' αυτό αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της θα δεις πως κάθε της εμφάνιση είναι μοναδική, αφού συχνά φοράει διαφορετικές περούκες.

https://www.instagram.com/tv/CTuj9mWlCkh/

Για το τέλος αφήσαμε τη Marlain Αγγελίδου, η οποία αφού για κάποια χρόνια έκανε τα φωνητικά στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ζει πλέον μόνιμα στη Νέα Υόρκη, όπου είναι η frontwoman του συγκροτήματος Lez Zeppelin. Η ίδια 18 χρόνια μετά έχει ένα εντυπωσιακό σώμα με κοιλιακούς που «κόβουν» την ανάσα ενώ τελευταία έχει βάψει και τα μαλλιά της μπλε, μιας και αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα δεις πως τις αρέσουν οι συχνές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών της.

Πάντως κάποια από τα κορίτσια, μιλώντας σε συνεντεύξεις τους μετά από χρόνια για τις Hi-5 και τον λόγο που διαλύθηκαν ανέφεραν πως η εταιρεία που τις είχε αναλάβει έκλεισε, οπότε αναγκάστηκαν και αυτές να μη συνεχίσουν και να τραβήξει κάθε μία τον δρόμο της. Η Shaya και η Marlain έχουν πει πάντως πως θα ήθελαν να γίνει ένα reunion του συγκροτήματος, έστω και για μια φορά, ενώ η Shaya αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως είχαν προγραμματίσει κάτι τέτοιο το 2020 αλλά ο κορονοϊός τις «πρόλαβε».

Για την ώρα και λόγω του ότι όλες μένουν σε διαφορετικές περιοχές και έχουν ξεχωριστές επαγγελματικές υποχρεώσεις το να κάνουν ένα reunion είναι λίγο δύσκολο.