H εξόρμηση της Τατιάνας Μπλάτνικ σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας θα της μείνει αξέχαστη

H εξόρμηση της Τατιάνας Μπλάτνικ σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας θα της μείνει αξέχαστη

Η Τατιάνα αγαπά να ταξιδεύει στην Ελλάδα και δεν το κρύβει.

Στις 27 Αυγούστου η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, Τατιάνα Μπλάτκνικ έγινε 43 ετών ενώ στις 25 Αυγούστου το ζευγάρι συμπλήρωσε 13 χρόνια γάμου. Γνωστή λάτρης της Ελλάδας, η Τατιάνα απόλαυσε τις τελευταίες ημέρες ένα ιδιαίτερο road trip στην Αιτωλοακαρνανία παρέα με την ομάδα του Breath, του οργανισμού που έχει συστήσει για να βοηθά ανθρώπους με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η Τατιάνα και οι συνεργάτες της πέρασαν από τον Μύτικα, ένα γραφικό χωριουδάκι στην Αιτωλοακαρνανία, το οποίο χρωστάει την ομορφιά του στο νησάκι Κάλαμος που βρίσκεται ακριβώς απέναντι με τα υπέροχα τυρκουάζ νερά του.

Η υποδοχή ήταν εκεί θερμή και η φιλοξενία ακόμα θερμότερη και η Τατιάνα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

H ζωή στην Ελλάδα και ο Νικόλαος

Μιλώντας το 2022 για τη ζωή στην Ελλάδα στο πλευρό του συζύγου της Νικόλαου Γλύξμπουργκ, η Τατιάνα είχε πει:

«Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μού πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα.

Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν…όπως όλοι! Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα», είπε τότε και τόνισε:

https://www.instagram.com/p/CRyZWpYnIUF/

«Την πρώτη φορά που είδα την Ελλάδα, ήταν μέσα από τα ματιά του συζύγου μου. Τη ζήλεψα την Ελλάδα, γιατί ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήταν σαν την άλλη γυναίκα μέσα στο σπίτι. Όταν μετακόμισα πλέον, αφέθηκα και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα».

Λατρεύω τα Ζαγοροχώρια, το Πήλιο, τα βουνά, τις διαδρομές στην ενδοχώρα, την Κρήτη. Μου αρέσει να εκπλήσσω τους άλλους αλλά δεν μου αρέσει να μου κάνουν εκπλήξεις. Μετά από 12 χρόνια γάμου, αυτό που με εκπλήσσει ακόμη ευχάριστα στο σύζυγό μου είναι, η υπομονή και ευγένεια του», πρόσθεσε η Τατιάνα Μπλάτνικ το 2022.