Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει πώς να απαντά στα αρνητικά σχόλια και το αποδεικνύει για ακόμα μία φορά

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει πώς να απαντά στα αρνητικά σχόλια και το αποδεικνύει για ακόμα μία φορά

Η Ιωάννα Μαλέσκου δέχτηκε ένα πολύ αρνητικό σχόλιο για τα κιλά της και απάντησε έτσι ακριβώς όπως έπρεπε.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τέσσερις σχεδόν μήνες μετά την γέννηση της κόρης της έχει μπει δυναμικά σε πρόγραμμα γυμναστικής, επιχειρώντας να ξαναβρεί την φόρμα της. Αυτή της την προσπάθεια θέλησε να μοιραστεί το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου 2023 με όσους την ακολουθούν στο Instagram με στόχο να δώσει δύναμη και κίνητρο σε άλλες γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια φάση ζωής με εκείνη.

Λίγες ώρες μετά το συγκεκριμένο story, η Ιωάννα Μαλέσκου ανήρτησε ένα ακόμα, με ένα αρνητικό σχόλιο που είχε λάβει από μία «γλυκούλα», όπως χαρακτηριστικά την αποκάλεσε. Το συγκεκριμένο σχόλιο έγραφε «Τα έχεις τα κιλάκια σου», με την Ιωάννα να δείχνει την ενόχλησή της γράφοντας: «Δείτε μία “γλυκούλα” που μπορεί να μη με ακολουθεί αλλά με “παρακολουθεί”. Να, εσάς σας “αγαπώ” πιο πολύ. Στάζει μέλι, κι εγώ συγκινήθηκα».

sxolio-maleskou

Λίγη ώρα αργότερα, με ένα ακόμα story η Ιωάννα αναφέρθηκε εκτενέστερα στο ζήτημα γράφοντας: «Ήρθε και ένα block για να μη “νομίζω ότι με παρακολουθεί”. Οφείλω να πω ότι προηγήθηκε ένα “θα τα χάσεις”, αφού απάντησα βέβαια με χιούμορ. Ανασκευάζω τις θέσεις μου, λέγεται αυτό. Να σας πω κάτι; Δεν έχω θέμα να με μπλοκάρετε ή να μη με ακολουθείτε. Οτιδήποτε επιλέγω να μοιραστώ, είναι γιατί το αισθάνομαι και ειδικά σε τέτοια θέματα άσκησης, προσπάθειας απώλειας κιλών κλπ. Δεν παριστάνω το μοντέλο.

Χαίρομαι όταν -έστω κι έτσι- μπορώ να δώσω δύναμη, στήριξη και κίνητρο και σε άλλες γυναίκες (ή άνδρες φυσικά). Μην πτοείστε από αρνητικά σχόλια, τέτοιου τύπου. Και γενικά είμαι της λογικής , “Αν δεν έχεις κάτι θετικό ή χρήσιμο να πεις, απόφυγε να μιλήσεις”».

sxolio-maleskou

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα απαντά σε αρνητικό σχόλιο

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Μαλέσκου επιλέγει να απαντήσει σε κάποιο αρνητικό σχόλιο που της γίνεται στα social media. Τον Ιούλιο η Ιωάννα είχε ανεβάσει και πάλι ένα story με το σχόλιο ενός άγνωστου ατόμου, ο οποίος της έγραφε «Οκ ωραία παρουσία, γλυκιά.. αλλά έτσι μόνο μέσα στο σπίτι.. χάλια πολύ χύμα». Τότε, εκείνη είχε απαντήσει λέγοντας «Ωωω ευχαριστώ που μου το είπες αγαπητέ non follower, να πάω πρώτα κομμωτήριο, να βαφτώ και να φορέσω κάτι πιο αμπιγέ για να βρω από το σπίτι».

Λίγο αργότερα, μάλιστα, η Ιωάννα postαρε μία ολόσωμη φωτογραφία και έγραψε μεταξύ άλλων: «Σε συνέχεια του προηγούμενου story, με αυτή την εμφάνιση δεν πας πουθενά. Κι όμως πήγα(…)».

Τον ίδιο μήνα, η Ιωάννα δέχτηκε ακόμα ένα επικριτικό σχόλιο, το οποίο έγραφε: «Έκανες μία αποτυχημένη εκπομπή και μιλάς σαν να είσαι η Μενεγάκη..», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Αποτυχημένη εκπομπή δεν έκανα ποτέ. Παρόλα αυτά αν με είχατε παρακολουθήσει και δε σας άρεσα, είναι σεβαστό, αν δεν σας άρεσα. Δε μίλησα ποτέ ούτε παρουσιάστηκα ως κάποια άλλη. Όποια κι αν είναι αυτή η φιγούρα που θα φέρνατε ως μέτρο σύγκρισης ή ως επίκληση στην αυθεντία. Και ασφαλώς θα μιλώ και θα γράφω – ειδικά στον προσωπικό μου λογαριασμό – όπως με εκφράζει. Αν δε σας αρέσει ούτε η γραφή μου, αλήθεια γιατί ασχολείστε; Σε κάθε περίπτωση, εκτιμητέος ο χρόνος σας, όχι οι θέσεις σας».

maleskou-563x798.jpg