Η Beyonce κάνει την εγκυμοσύνη σέξι

Η Beyonce κάνει την εγκυμοσύνη σέξι

Η διάσημη ποπ σταρ μπορεί να είναι έγκυος, αλλά ξέρει πώς να μεταμορφώνει μια φουσκωμένη κοιλιά σε προτέρημα για την εμφάνισή της.

Θυμάστε, πίσω στον Αύγουστο, στα MTV Video Music Awards, όταν η Beyonce ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και στο καπάκι ανέβηκε στη σκηνή και παρουσίασε ένα φαντασμαγορικό show χορού και τραγουδιού, με τη φουσκωμένη κοιλιά της να κλέβει τα βλέμματα;

Τα σημερινά νέα, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά από όσα είδαμε εκείνη τη βραδιά και σίγουρα κάνουν τη Beyonce να φαίνεται ακόμα πιο «cool» στα μάτια μας.

Η πιο διάσημη έγκυος αυτή τη στιγμή στον κόσμο, κυκλοφόρησε το νέο της videoclip για το κομμάτι «Countdown» χτες το βράδυ, δίνοντας νέο νόημα στον τίτλο του κομματιού, μιας και είναι εμφανές από τη παρουσία της στο βίντεο πως η ίδια μετρά αντίστροφα μόνο για την γέννηση του παιδιού της.

Τόσο το βίντεο όσο και το ίδιο το κομμάτι είναι μια αφιέρωση στον άντρα της, Jay-Z, και μέλλοντα μπαμπά. Η Beyonce εμφανίζεται πιο έγκυος από ποτέ στο videoclip, με ρούχα και κούρεμα επηρεασμένα από το στυλ των Mod στα 60s και, προφανώς, μετρά αντίστροφα. Αλλάζει συνέχεια κοστούμια σε έντονα χρώματα, χτενίσματα και καπέλα που θα έκαναν περήφανη την Mary Quant.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.