Η Δήμητρα Βαμβακούση αποχαιρέτησε τη μητέρα του Ντάνου με ένα τρυφερό μήνυμα

Η Δήμητρα Βαμβακούση αποχαιρέτησε τη μητέρα του Ντάνου με ένα τρυφερό μήνυμα

Η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε για τον χαμό της μητέρας του Ντάνου, Ουρανίας Σουλτάνη, όσα την δίδαξε αλλά και την πολύτιμη κληρονομιά που της άφησε.

Μία ημέρα μετά τον θάνατο της μητέρας του Ντάνου, κας Ουρανίας Σουλτάνη, και μόλις δύο 24ωρα μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η Δήμητρα Βαμβακούση άνοιξε δημόσια την καρδιά της και αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο έναν πολύ σημαντικό για εκείνη άνθρωπο.

Συγκεκριμένα, αναρτώντας ένα story στο Instagram με τη χθεσινή δημοσίευση του Γιώργου Αγγελόπουλου, η Δήμητρα έγραψε «Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού, άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας στην πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: Δεν θα του περάσει, κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει. Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς».

VAMVAKOUSI-MITERA-NTANOU

Με αυτόν τον τρόπο η Δήμητρα έκανε φανερή τη στενή σχέση που είχε καταφέρει να δημιουργήσει με τη μητέρα του εκλεκτού της καρδιάς της. Παράλληλα, έκανε φανερή και τη βαθιά εκτίμηση που της έτρεφε, χωρίς να φλυαρήσει ή να χρησιμοποιήσει βαρύγδουπες εκφράσεις.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση για τη μαμά του μια ημέρα μετά τον γάμο του

Πώς ο Ντάνος αποχαιρέτησε τη μητέρα του

Μόλις χθες, ο Ντάνος δημοσιοποίησε τη δυσάρεστη είδηση του χαμού της μητέρας του, μέσω Instagram γράφοντας «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πως έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», κάτω από μία φωτογραφία του μαζί της από παλαιότερη οικογενειακή στιγμή.

danos

Στη συνέχεια, ο Ντάνος δημοσίευσε και μία ακόμα φωτογραφία στην οποία εκείνος και η Δήμητρα βρίσκονται μαζί με την μητέρα του στο σπίτι για τα γενέθλιά της και χαμογελούν στο φακό, κρατώντας μία τούρτα. Σε αυτό το post έγραψε στη λεζάντα «Ήσουν σπουδαία Μάνα και άνθρωπος. Η αντίστασή σου, η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε. Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ».

https://www.instagram.com/p/CxoX5bKNF2Y/

Πηγή κεντρικής εικόνας: Instagram