Η Ελένη Ράντου «έπαθε» Πέγκυ Καρά και η νέα φωτογραφία της άρεσε σε πάνω από 16 χιλιάδες άτομα

Η Ελένη Ράντου «έπαθε» Πέγκυ Καρά και η νέα φωτογραφία της άρεσε σε πάνω από 16 χιλιάδες άτομα

Τα τρία looks σε πρόσφατες εμφανίσεις τη και τα επικά σχόλια που followers για την «Ελένη Βλαχάκη» της καρδιά τους.

Εκτός από τεράστια θεατρική διαδρομή και το γεγονός πως είναι η μοναδική αυτή τη στιγμή θιασάρχης αλλά και παραγωγός στο ελληνικό θέατρο, η Ελένη Ράντου είναι και το κορίτσι που έγραψε τη δική της μοναδική ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Οι πιο παλιοί θα τη θυμούνται από το ντεμπούτο της στο «Ουράνιο Τόξο» ή στο «Αχ Ελένη!», οι λιγότερο παλιοί τη θυμούνται σε σειρές όπως «Εργαζόμενη γυναίκα» ή «Σαββατογεννημένες», αλλά όλοι μα όλοι την ξέρουν και ως Ελένη Βλαχάκη μιας και εδώ και 23 χρόνια είναι καθημερινά στις οθόνες μας κρατώντας μας συντροφιά μέσα από το iconic σίριαλ του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Στα πιο πρόσφατα νέα της ηθοποιού και η αγαπημένη μας Ελένη ανέβασε μία νέα φωτογραφία της στον ισχυρό της λογαριασμό στο Facebook. Ποζάροντας χαμογελαστή και με τα μαλλιά της μαζεμένα, απέδειξε για ακόμα μία φορά πως το χιούμορ είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να αποχωριστεί ούτε από τις δημόσιες αναρτήσεις της στα social media.

«Στην Κύπρο αδελφές μου... στην Κύπρο» είπε η ηθοποιός κάνοντας μια χιουμοριστική αναφορά στη φράση από τις «Τρεις αδερφές» του Τσέχωφ. Μία φράση την οποία η Πέγκυ Καρά κατά κόσμον Μαρία Λεκάκη έλεγε συνεχώς στο σίριαλ προκειμένου να αποδείξει το ταλέντο της.

Η Ελένη έκανε ξεκάθαρη αναφορά στη φίλη της με την οποία και διατηρούν άριστες σχέσεις και που μαζί με την Ματίνα Μανταρινάκη ή αλλιώς Καλλιρόη Μυριαγκού αποτελούν το τρίδυμο της καρδιάς μικρών και μεγάλων τηλεθεατών.

Τα σχόλια των followers

Όπως ήταν λογικό, οι λάτρεις της σειράς δεν άφησαν ασχολίαστη τη λεζάντα της ηθοποιού.

Untitled.png
Untitled.pngkk.png

Η εμφάνιση στο θέατρο

Όπως είναι γνωστό, η Ελένη Ράντου επιστρέφει θεατρικά στην Κύπρο μετά από είκοσι χρόνια με τη sold out στην Αθήνα, παράσταση της: «Το πάρτυ της ζωής μου». Στο πλαίσιο της παρουσίας της στην αγαπημένη Κύπρο, ανέβασε και μια φωτογραφία της από την τοποθεσία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή και με εντυπωσιακό look. Τα σχόλια για ακόμα μία φορά ήταν αποθεωτικά για εκείνη.

Η εμφάνιση σε βάφτιση

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, η Ελένη Ράντου βρέθηκε σε βάφτιση της κόρης πολύ καλής της φίλης και με αφορμή το γεγονός ανέβασε και ένα υπέροχο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Με φούξια δημιουργία, η ηθοποιός εισέπραξε ξανά χιλιάδες likes από τους followers της.

Η εμφάνιση της Ελένης Ράντου στον Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Δευτέρας (2/10)

Το πρωί της Δευτέρας (2/10) και στο πλαίσιο των εμφανίσεών της στο θέατρο, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για το ευαίσθητο θέμα με την υγεία της μητέρας της.

«Το θέμα της άνοιας είναι τεράστιο. Παραλύει ολόκληρο το περιβάλλον. Εγώ, από την ώρα που άρχισε η περιπέτεια της μητέρας μου, έχω παραλύσει ολόκληρο το περιβάλλον μου. Για να φροντίσεις ένα τέτοιο άτομο δεν υπάρχει όχι καμία βοήθεια… δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις. Αυτό ακινητοποιεί τα πάντα».

«Η παραδοξότητα που συμβαίνει σε ένα άτομο, αρχίζει και μεταδίδεται παντού. Δηλαδή, έχω φτιάξει ένα πολύ τρελό σύμπαν για να μπορέσω να φροντίσω ένα άτομο το οποίο πάσχει από άνοια. Και σε επηρεάζει και σε παραλύει και κοστίζει απίστευτα σε χρόνο, σε πόνο και χρήμα, που δεν μπορούν να το υποστηρίξουν πάρα πολλοί άνθρωποι. Είσαι πολύ μόνος σου…».

«Λυγίζεις. Έχω λίγο διαλυθεί. Μου λες αυτή τη στιγμή ότι με βλέπεις που χαμογελάω και μου φαίνεται περίεργο, γιατί έχω ζήσει ένα καλοκαίρι το οποίο ήταν θρίλερ. Το να φροντίζεις έναν άνθρωπο με άνοια είναι σαν να ζεις ένα θρίλερ καθημερινά, με την ένταση που δεν ξέρεις πότε θα σου κοπεί η ανάσα. Τρομακτική ασθένεια, συμβαίνει πια σε πολύ κόσμο, δεν υπάρχει καμία πρόοδος της επιστήμης πάνω σε αυτό, σηκώνουν όλοι τα χέρια ψηλά, είσαι αβοήθητος και είσαι αβοήθητος και από οποιαδήποτε έρευνα, δεν υπάρχει καν χώρος να υποδεχτεί αυτά τα άτομα».