Στη διαμάχη του Αλεξάνδρου με τη Χρηστίδου και τη Χατζίδου, το δίκαιο πρέπει να λέγεται

Πατούλια Κατερίνα
Στη διαμάχη του Αλεξάνδρου με τη Χρηστίδου και τη Χατζίδου, το δίκαιο πρέπει να λέγεται

Οι τηλεοπτικές κόντρες ξεκίνησαν φέτος από νωρίς και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι λες και ξύπνησε και τα έβαλε με όλους. Έχει όμως δίκιο στην κόντρα με τη Σίσσυ ή στο beef με τη Χρηστίδου; 

Αν θυμάσαι, όπως κι εγώ, την τελευταία συνάντηση της ομάδας του «Χαμογέλα και Πάλι», θυμάσαι σίγουρα τη χαρά που είχαν οι συντελεστές της και φυσικά εκείνο το story του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην αγκαλιά του κι εκείνον να μιλά για τα επαγγελματικά βάρη που σηκώνει!

maxresdefault.jpg

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως από εκείνο το ευχάριστο κλίμα ως σήμερα, η θέση του Αλεξάνδρου στην εκπομπή της Σίσσυς έμεινε κενή και ο Αλεξάνδρου δεν ξαναείδε, ούτε και άκουσε από τότε τη Χρηστίδου όπως ο ίδιος υποστήριξε αρκετά πικραμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Φταίει τελικά η Σίσσυ για την απομάκρνυση Αλεξάνδρου; Προφανώς και όχι

«Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και σε μηνύματα για το τι θα κάνουμε στην εκπομπή», είπε αρχικά ο παρουσιαστής ο οποίος έμαθε τον Σεπτέμβριο ότι δεν θα ανήκει στο πάνελ της εκπομπής.

«Την είχα ρωτήσει και μου είχε πει θα σου απαντήσω την Παρασκευή. Μάλλον αυτή η Παρασκευή δεν έχει έρθει ακόμα. Κάθε χρόνο ακούω ότι είμαι πολύ καλό παιδί και δεν θα μιλήσω. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Πρέπει εμείς που δουλεύουμε να μιλήσουμε κάποια στιγμή, γιατί εκείνοι που κουνάνε το χέρι δεξιά και αριστερά κάνουν χειρότερα πράγματα. Θα ήταν πολύ ντόμπρο να μου έλεγαν ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και να μην ψάχνω δουλειά τελευταία στιγμή. Δεν κατάφερα να χαιρετήσω τον κόσμο που συνεργάστηκα και να τους ευχαριστήσω», είπε ο Αλεξάνδρου, ο οποίος την ώρα που μίλησε έκανε δεύτερη φωτογράφηση για την εκπομπή που ετοιμάζει με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Και για το πρότζεκτ αυτό πάντως, φάνηκε να έχει δεύτερες σκέψεις, εξήγησε πως δεν γνωρίζει ακόμα ούτε πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή και γενικά δεν έκρυψε το ελαφρύ του «ξενέρωμα»!

Η Σίσσυ πάντως απάντησε στον Δημήτρη και έλυσε το μυστήριο με τα τηλεφωνήματα

«Όταν τελείωσε η σεζόν, κάλεσα τους συνεργάτες μου σε ένα γεύμα που το κάνω κάθε χρόνο, ήταν καλεσμένος και ο Δημήτρης και ήταν η τελευταία φορά που τον είδα. Του είπα ότι δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Καταλήξαμε ότι λόγω μπάτζετ δεν μπορεί να μείνει η ομάδα όπως είναι γι’ αυτό και δεν ήρθε κάποιος στη θέση του. Δεν το αποφασίζω εγώ.

Ο Δημήτρης ήξερα ότι θα παραμείνει στην εταιρεία αλλά όχι στο μπάτζετ της εκπομπής, οπότε δεν θα έμενε χωρίς δουλειά.

Τον άκουσα με έκπληξη να λέει ότι με έχει πάρει τηλέφωνα, μου έχει στείλει μηνύματα και δεν του απαντάω. Τον πήρα τηλέφωνο μου το έκλεισε. Του έστειλα ένα μήνυμα και τον ρώτησα πότε μου έστειλες μηνύματα; Μου λέει δεν το είπα αυτό ποτέ. Όλοι είδαμε ότι το είπε. Του λέω πότε με πήρες τηλέφωνο; Μου λέει γιατί να σε πάρω; άρα δεν με πήρε. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό.

Εγώ δεν ένιωθα ότι έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μας. Αισθάνομαι ότι ήθελε να παραμείνει στην εκπομπή αλλά δεν είναι στο δικό μου χέρι.

Επειδή δεν γνώριζα ότι θα φύγει από την εκπομπή, δεν του είπα χαιρέτισε τον κόσμο, δεν ήταν κάτι που ήξερα σε εκείνη τη φάση.

Με στεναχωρεί ότι δεν με πήρε τηλέφωνο και κάνουμε αυτό μπροστά σας.

Δεν με κάλεσε στη βάφτιση αλλά δεν το πήρα προσωπικά, θεώρησα ότι το κάνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αν με καλούσε θα πήγαινα. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι κάτι συμβαίνει.

Αν με είχε πάρει τηλέφωνο θα του είχα πει μίλα με τον Νίκο ( Κοκλώνη, τον παραγωγό της εκπομπής) γιατί είσαι στην Βarking well και ο Νίκος αποφασίζει.

Επιδίωξα να μιλήσω μαζί του και μου το έκλεισε. Δεν θα κάνω άλλη κίνηση, αν του περάσει, άμα νιώθει καλύτερα, είμαι εδώ εννοείται, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ.

Για να έχει φτάσει να κάνει τέτοιες εκρήξεις μπορεί να έχει άλλα δικά του. Δεν είναι τα προσωπικά μας το θέμα. Απλά δεν θέλω να μένει κάτι τέτοιο στον αέρα γιατί είμαι πάρα πολύ προσεκτική με αυτά τα πράγματα, με τους συνεργάτες μου πάρα πολύ τυπική και σωστή και το θεωρώ άδικο».

Προφανώς, ο Αλεξάνδρου έχει πρόβλημα αλλά όχι με τη Σίσσυ. Η Σίσσυ ήταν το μέσο για να στείλει το μήνυμα της πικρίας του για τη θέση που έχασε στο πρόγραμμα του Σ/Κ, την οποιά όλα έδειχναν πως είχε δεδομένη μέχρι και το τέλος του Χαμογέλα και Πάλι. Το ξενέρωμα του Δημήτρη και με το τωρινό πρότζεκτ που ανέλαβε στο Open δίπλα στη Ζαρίφη, δείχνει πως είναι ξενερωμένος και με την εταιρία που χειρίζεται τα projects αυτά αλλά αυτό δεν θα το πει ποτέ, ίσως μόνο αν τελικά δεν προχωρήσει ούτε αυτό το project και βρεθεί εκτός... τότε θα μιλήσει.

Στο δράμα πάλι με το προσκλητήριο της βάπτισης, ο Αλεξάνδρου υπήρξε και πάλι «καυστικός» και ξεσπάθωσε κατά των Χατζίδου και Παύλου.

«Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δε θέλω να δείχνω το παιδί μου γιατί δεν είναι η επιλογή του. Κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε. Αυτά είναι λόγια του @@λου, είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο και ηθικολογούνε στους άλλους, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι.

Ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες κι ήξεραν ότι με έχει ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Ήταν φίλοι μου και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν θα έχω θέμα που θα έπαιζε το προσκλητήριο και μου είπε ότι δεν το είδε. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν χειρότερα. Προσβάλλουν την οικογένειά μου. Να κάνω μήνυση; Και; Υποτίθεται ότι θέλουν σεβασμό κι έκαναν το χειρότερο, έβγαλαν το προσκλητήριο του παιδιού μου. Αυτό γυρνάει πίσω; Για μένα ήταν πολύ μεγάλο πράγμα. Μου χάλασε τη διάθεση γιατί έχω πει σε έναν έναν ότι δε θέλω να μιλάνε για το παιδί μου», είπε ο Αλεξάνδρου.

Στον Αλεξάνδρου πάντως, η Χατζίδου απάντησε ως εξής:

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές που δεν τους ενδιαφέρει αυτό που γίνεται μεταξύ μας και στην ουσία είναι αυτό που κοροϊδεύουμε. Να απαντάει δηλαδή ο ένας παρουσιαστής στον άλλον και γίνεται όλο αυτό μέσω τηλεόρασης. Γι’ αυτό το πράγμα, θα χρειαστούμε 2 λεπτά να απαντήσουμε ώστε να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα. Αιφνιδιαστήκαμε και σοκαριστήκαμε επειδή είναι κάτι που υποτίθεται το συζητήσαμε εκείνη τη στιγμή. Δηλαδή, με τον Δημήτρη ο Ετεοκλής έχει μιλήσει στο τηλέφωνο κι εγώ με μηνύματα. Δεν κατάλαβα τον λόγο που έπρεπε να γίνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους έναν μήνα μετά. Είχαν μάλιστα και την ευγένεια συνεργάτες της εκπομπής να του στείλουν τα links με το τι έχει δημοσιευετεί και σε ποιες εκπομπές έχουν γίνει ρεπορτάζ γι’ αυτά τα στοιχεία. Εγώ να σας πω κάτι… δεν το θεωρώ κακό και μπαίνω πάντα στη θέση του άλλου, γιατί κι εμείς είμαστε ένα ζευγάρι που δείχνουμε τη ζωή μας και το πρόσωπο του παιδιού μας… Δημοσιογράφος της εκπομπής βρήκε ένα προσκλητήριο, με λεπτομέρειες και στοιχεία που είχαν δημοσιευτεί. Κι όταν έχουν δημοσιευτεί αυτά για ένα γεγονός, δεν θεωρήσαμε ότι είναι κακό να δημοσιευτεί το χαρτί του προσκλητηρίου».

Με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου σημείωσε:

«Την ίδια ημέρα που έγινε όλο αυτό, ήμασταν σε επικοινωνία, μιλήσαμε, συζητήσαμε. Όσον αφορά στο προσκλητήριο, δεν ήμασταν καλεσμένοι της βάφτισης. Δεν λάβαμε το προσκλητήριο ως καλεσμένοι γιατί δεν είμαστε φίλοι. Κι αυτό είναι μία άλλη αλήθεια. Είναι μία γνωριμία μέσα στον χώρο, ως εκεί. Οι πληροφορίες του προσκλητηρίου είχαν δημοσιευτεί, το όνομα και η ημερομηνία σε άλλες εκπομπές. Αυτό που βγήκε σε εμάς ήταν το χαρτί του προσκλητηρίου με τα χρώματα. Είχαμε καλύψει την ημερομηνία και το σημείο, γιατί καταλάβαμε ότι δεν ήταν σωστό να βγει προς τα έξω.

Όσον αφορά στο κομμάτι Μαλδίβες, εκεί μου είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ότι είχε παρεξηγηθεί με έναν δημοσιογράφο – δε θα πω όνομα – που είχε βγάλει το όνομα του παιδιού στον αέρα. Από αυτό, δεν έπρεπε να καταλάβω και να θεωρήσω αυτονόητο ότι δεν θέλει να ασχοληθούμε με ο,τιδήποτε αφορά σε εκείνον, στο παιδί του, στη γυναίκα του και στην προσωπική του ζωή. Δεν προέκυπτε από κάτι τέτοιο. Αν ήθελε να μην ασχοληθεί κανείς, υπάρχουν τα δελτία Τύπου που δεν δημοσιεύονται».

Έπρεπε τελικά Χατζίδου- Παύλου να ενημερώσουν για το προσκλητήριο που θα έπαιζε στο Breakfast @star; Ήταν απόρρητο έγγραφο το προσκλητήριο αυτό;

Ήταν μυστικό το όνομα του Πάρη ως τη βάπτισή του αλλά δεν είναι μυστικό στα stories των γονιών του το αν έφαγε ο Πάρης ex Νουνίτο σήμερα αβοκάντο ή αν η πάνα του δεν ήταν όσο ανθεκτική έπρεπε με τα αντίστοιχα αποτελέσματα; Aν η εκπομπή για παράδειγμα που θα έδειχνε το προσκλητήριο ήταν εκείνη της Ελένης Μενεγάκη, θα είχε την ίδια οργή ο Δημήτρης; Και όπως σοφά είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλη:

«Πάντως εγώ δεν σας κρύβω ότι όταν κατάλαβα πως ο Αλεξάνδρου έχει τέτοιο θυμό με το προσκλητήριο και τη βάφτιση, είπα να μην τη καλύψουμε τη βάφτιση. Και δεν την καλύψαμε.

Δεν είχα καταλάβει πως θέλουν τόση μυστικότητα.

Με τον Νουνίτο πάνε παντού, φουλ έκθεση στα social media. Δημήτρη και Ιωάννα, αν ξέραμε ότι δε θέλετε καθόλου… Εγώ δεν το ήξερα, δεν είχα καταλάβει ότι είναι άβατο. Τώρα ούτε κουβέντα».