O McRae «έκλεψε» την καρδιά της Taylor-Joy αφού της έγραψε τραγούδι μετά από δύο μέρες γνωριμίας

O McRae «έκλεψε» την καρδιά της Taylor-Joy αφού της έγραψε τραγούδι μετά από δύο μέρες γνωριμίας

Ο Malcolm McRae εκτός από την Anya Taylor-Joy έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στη μουσική.

Η Anya Taylor-Joy παντρεύτηκε τον επί δύο χρόνια αγαπημένο της, Malcolm McRae, στο επιβλητικό Palazzo Pisani-Moretta της Βενετίας.

Όπως έγραψε το queen.gr νωρίτερα αυτή τη βδομάδα, η πρωταγωνίστρια του «Queen’s Gambit» και ο 28χρονος σύζυγος της, ο οποίος είναι μουσικός, κάλεσαν 150 άτομα σε μία πολυτελή τελετή, με την οποία επισφράγισαν για δεύτερη φορά την αγάπη τους, αφού το 2022 είχαν ήδη παντρευτεί κρυφά στις ΗΠΑ.

Μετά τον λαμπερό γάμο τους, πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τη σχέση του ζευγαριού και για το ποιος είναι ο Malcolm McRae, ο οποίος έκλεψε την καρδιά της Anya Taylor-Joy.

Ο McRae είναι μέλος του συγκροτήματος «More»

Ο Malcolm McRae είναι μουσικός και ηθοποιός. Ξεχώρισε για το υποκριτικό του ταλέντο στον διαγωνισμό AMTC, το 2006, όταν ήταν 12 ετών, κερδίζοντας το βραβείο Over All Young Actor. Το 2008, ο McRae πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους, Brotherly, ενώ το 2020 στο Howdy έπαιξε τον Gene Grady.

Παρά την παρουσία του στον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο, το πάθος είναι η μουσική. Μαζί με τον Kane Ritchotte δημιούργησαν το συγκρότημα More πριν από μόλις τρία χρόνια. Σε συνέντευξη του τον Ιούλιο 2020 στο περιοδικό Rain, ο McRae αναφέρθηκε στην ιστορία που τον συνδέει με τον Ritchotte και τη διαδικασία δημιουργίας του άλμπουμ τους, που ονομάζεται 1/2. Τότε είχε πει για το συγκρότημα «συναντηθήκαμε και αποφασίσαμε ότι ήταν διασκεδαστικό να γράφουμε μαζί και να συγκεντρώνουμε τα τραγούδια μας. Έτσι, ολοκληρώσαμε τη δημιουργία 10 τραγουδιών σε περίπου τρία χρόνια».

https://www.instagram.com/p/CNSiIIVlaza/

Ο McRae έγραψε ένα τραγούδι για την Taylor-Joy δύο μέρες μετά τη γνωριμία τους

Στις 11 Μαρτίου 2022 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους στο Instagram ότι το τραγούδι του «Really Want to See You Again», το έγραψε για την Taylor-Joy μόλις δύο ημέρες αφότου την γνώρισε.

Ο McRae έχει την ίδια ημέρα γενέθλια με την Taylor-Joy

Ο McRae γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1994, ενώ η Taylor-Joy ήρθε στον κόσμο ακριβώς δύο χρόνια αργότερα, τις 16 Απριλίου 1996. Το 2022 η ηθοποιός πόσταρε μία φωτογραφία τους στο Instagram την ημέρα των γενεθλίων τους, γράφοντας στην περιγραφή «16.04.94 ♾ 16.04.96. Χρόνια μας πολλά μωρό μου. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας».

https://www.instagram.com/p/Ccaza8ml1JD/

Δείχνει την αγάπη του για την Taylor-Joy και διαδικτυακά

Τόσο ο McRae όσο και η Taylor-Joy πολλές φορές αναρτούν στο Instagram κοινές τους φωτογραφίες. Στην πιο τρυφερή από αυτές η ηθοποιός φιλάει τον αγαπημένο της στο κεφάλι, ενώ έχει κλειστά τα μάτια της.

https://www.instagram.com/p/CgfeVWBPqe0/