Οι αγάπες αρχίζουν με χαρά και τελειώνουν με Καρρά: Συγκίνηση στο Twitter για τον μεγάλο Βασίλη

Πατούλια Κατερίνα
Οι αγάπες αρχίζουν με χαρά και τελειώνουν με Καρρά: Συγκίνηση στο Twitter για τον μεγάλο Βασίλη
7058611

Καψούρα, ουίσκι και του Καρρά οι δίσκοι: Πλήθος κόσμου και δεκάδες καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τεράστιο Βασίλη Καρρά που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Πρώτο θέμα στο Twitter/X είναι το hastag #karras μετά την είδηση της απώλειας του μεγάλου καλλιτέχνη.

Πρώτο trend στο Twitter/X ο #καρρας

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών και ο κόσμος που αγάπησε όσο κανέναν άλλο τον άρχοντα της καψούρας τον αποχαιρετά με στίχους του.

«Ο #Καρρας κατάφερε να τραγουδήσει για τους έρωτες και τους χωρισμούς μας, σαν να κάθεται δίπλα μας», ήταν ένα από τα κορυφαία tweets.

Μαζί με το hastag Καρράς, στα πρώτα πιο δημοφιλή είναι αυτή την ώρα και το hastag #αρχοντα ενώ στους δρόμους δεκάδες αυτοκίνητα κυκλοφορούν με μεγάλα τραγούδια του Καρρά να παίζουν στη διαπασών.

agapes.jpg

«Απ’ τον βορρά μέχρι τον νότο σήμερα σε τραγουδάνε Βασίλη»!

«…Κι άμα θα δεις ότι σου λείπω, βάλ' το πορτρέτο μου στον τοίχο, μην κλαις για μένα, μην κλαις για μένα…». R.I.P. Βασίλης Καρράς

Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον Βασίλη

Δεκάδες Posts και stories γίνονται αυτή την ώρα σε Instagram και Twitter για τον μεγάλο δάσκαλο Βασίλη Καρρά. Συγκινούν με τις δημοσιεύσεις τους οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον μεγάλο τραγουδιστή.

Μήνυμα στο Twitter για την απώλεια του Καρρά έστειλε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτσάκης γράφοντας:

«Μία γνήσια λαϊκή φωνή σίγησε. Και ένας γνήσιος Μακεδόνας, ο Βασίλης Καρράς, δεν είναι πια ανάμεσα στους καθημερινούς ανθρώπους για τους οποίους τραγούδησε. Καθημερινός άνθρωπος και ο ίδιος, νομίζω πως δεν θα ήθελε μεγάλα λόγια σε αυτόν τον αποχαιρετισμό.

Αλλά με τις νότες του και την απλότητά του να μείνει στη μνήμη μας βαθιά. Βαθιά όσο ήταν και η φωνή του. Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους και στους αμέτρητους φίλους του».

https://www.instagram.com/p/C1Ph_yEtvYn/

Άννα Βίσση, Καίτη Γαρμπή, Έλλη Κοκκίνου, Ελένη Χατζίδου είναι μόνο μερικές από τις τραγουδίστριες που αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Καρρά με λόγια γεμάτα συγκίνηση:

https://www.instagram.com/reel/C1PvgBKtYEp/

Ο Βασίλης Καρράς πέθανε σε ηλικία 70 ετών: Οι γυναίκες της ζωής του & οι στίχοι που έκανε ύμνους

https://www.instagram.com/reel/C1Pifx3tQnO/

Ο Χρήστος Δάντης τον αποχαιρέτησε με ένα ντουέτο - πρόβα τους στο στούντιο, γράφοντας ταυτόχρονα πως ήταν πατέρας και αδελφός για όλους ο Βασίλης Καρράς.

https://www.instagram.com/reel/C1PkCwYNShY/

Με μία κοινή τους φωτογραφία η Έλλη Κοκκίνου που του οφείλει πολλά στο ξεκίνημά τους τον αποχαιρέτησε όπως ακριβώς του άξιζε.

karras_kokkinou.jpg

Συγκινημένος και ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε ένα λιτό «Καληνύχτα Βασίλη μας»

https://www.instagram.com/reel/C1PscblNJn-/