Ο Σωτήρης Κοντιζάς λατρεύει να φωτογραφίζει τα παιδιά του και πλάθει ιστορίες με μικρούς ταξιδιώτες

Ο Σωτήρης Κοντιζάς λατρεύει να φωτογραφίζει τα παιδιά του και πλάθει ιστορίες με μικρούς ταξιδιώτες

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να δείχνει την αγάπη του για τα παιδιά του.

Μπορεί να λένε ότι οι λέξεις δεν έχουν σημασία και ότι οι πράξεις είναι αυτές που μετρούν, η αλήθεια, όμως, είναι ότι οι λέξεις έχουν τεράστια δύναμη και αυτή η δύναμη τις κάνει σημαντικές.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς φαίνεται να έχει μάθει καλά το παιχνίδι των λέξεων και να το χρησιμοποιεί ως «όπλο» όχι μόνο στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στο MasterChef αλλά και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τρόπος με τον οποίο σχολιάζει τις φωτογραφίες που αναρτά με τα παιδιά του αποτελεί μία ξεκάθαρη απόδειξη του παραπάνω επιχειρήματος, αφού ο σεφ συνδυάζοντας το χιούμορ με την ευαισθησία καταφέρνει να «λιώσει» όλες τις ευαίσθητες ψυχούλες που θεωρούν πολύ τρυφερό ένας πατέρας να είναι εκδηλωτικός με τα παιδιά του.

Ένας τρυφερός μπαμπάς με χιούμορ

Ο Κοντιζάς δεν είναι απλώς ένας τρυφερός μπαμπάς, όμως, αφού επιλέγει έναν μοναδικά ευφάνταστο τρόπο να «ντύνει» τις όμορφες φωτογραφίες των τριών παιδιών του, στα οποία, μάλιστα, θέλοντας να τιμήσει τις ρίζες του έχει δώσει και ιαπωνικά ονόματα. Η μεγαλύτερη κόρη του ονομάζεται Αριάνα-Τσιχίρο, ο 4χρονος γιος τους λέγεται Κένζι και η μικρούλα Ιζούμι.

Πριν από λίγες ημέρες, ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία της κόρης του, η οποία μας ενημερώνει ότι… επέστρεψε από ταξίδι. Στη φωτογραφία η μικρή βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού της οικογένειας και έχει στην πλάτη της ένα σακίδιο. Διατηρώντας την «ταξιδιωτική ατμόσφαιρα» ο Σωτήρης Κοντιζάς γράφει στη λεζάντα του post «Γύρισα, ταξίδεψα πολύ κ όλος ο κόσμος είναι για μένα μια Λιλιπούπολη. #LaeTisLilipoupolisSikosePiaPantiera».

https://www.instagram.com/p/Cys32hCszVS/

Εκτός από την παραπάνω χαριτωμένη δημοσίευση, ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει αναρτήσει πολλές φορές ακόμα αντίστοιχες φωτογραφίες των παιδιών του με πρωτότυπες λεζάντες. Σε μία πολύ όμορφη φωτογραφία του γιου του, η οποία είχε και πάλι ταξιδιάρικο αέρα, έγραψε «Τα λέμε στο πλοίο. Θα φοράω το αγαπημένο μου παντελόνι. Δεν με χάνεις. ΥΓ Ελπίζω να προλάβω».

https://www.instagram.com/p/Cw7i0rKMD0U/

Ενώ, λίγο καιρό νωρίτερα, αναρτώντας μία φωτογραφία του παιδιού του από το πλατό του MasterChef, έγραψε «Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο. Μάγειρες από κούνια».

https://www.instagram.com/p/CncdnnVMaWX/

Δες στην παρακάτω Gallery εικόνες των παιδιών του Σωτήρη Κοντιζά