Ο 10χρονος Παπακαλιάτης έλαβε «συνωμοτικά» σχόλια από Κλέλια Ανδριολάτου και άλλους «Μαέστρους»

Ο 10χρονος Παπακαλιάτης έλαβε «συνωμοτικά» σχόλια από Κλέλια Ανδριολάτου και άλλους «Μαέστρους»

Μία φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια ανέβασε ο Παπακαλιάτης και «ξεχείλισαν» καρδιές στα σχόλια.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρά το γεγονός ότι συνηθίζει να αναρτά στον λογαριασμό του στο Instagram εικόνες που σχετίζονται με τη δουλειά του, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου έκανε μία εξαίρεση, ανεβάζοντας μία εικόνα από την παιδική του ηλικία.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός έκανε ένα ποστ στο Instagram με δύο φωτογραφίες του, μία που τραβήχτηκε το 1985, όταν ο Χριστόφορος ήταν 10 ετών και μία που τραβήχτηκε το 2023.

Στην φωτογραφία που μας ταξίδεψε 38 χρόνια πίσω, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάθεται σε μία ξύλινη καρέκλα έχοντας σταυρώσει τα χέρια του και κοιτάζοντας τον φωτογραφικό φακό με σοβαρότητα.

Στη δεύτερη φωτογραφία απεικονίζεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σήμερα, έχοντας το ίδιο βλέμμα με τον 10χρονο εαυτό του.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης ο Χριστόφορος έγραψε «Πρίν πολλά πολλά (πολλά) χρόνια!!!Autumn 85- Autumn 23 Major Throwback #38yearsago #thenandnow #80s #todays».

https://www.instagram.com/p/Cy3q0yQtZTU/

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη», ο Παπακαλιάτης είχε μιλήσει στην Ελένη Μενεγάκη για τα παιδικά του χρόνια και τον χωρισμό των γονιών του. Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Θεωρώ ότι ήμουν πάρα πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία αυτή, γιατί ένας χωρισμός ό,τι και να κάνουμε είναι πολύ δύσκολος για ένα παιδί. Ήμουν τυχερός που είχα δύο ανθρώπους που είναι και οι δύο δυο πολύ καλοί άνθρωποι και το διαχειρίστηκαν πολύ σωστά. Αλλά το πιο σημαντικό, δεν είναι αν θα χωρίσει ένα ζευγάρι ή όχι, είναι πως θα χωρίσει αυτό το ζευγάρι από τη στιγμή που δυστυχώς θα χωρίσει».

Τα σχόλια από το καστ του Μαέστρο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δέχτηκε ποικίλα σχόλια στη συγκεκριμένη φωτογραφία, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν ήταν και κάποιοι από τους συνεργάτες του στη σειρά «Μαέστρο», η οποία ετοιμάζεται για τον δεύτερο κύκλο της.

Πιο αναλυτικά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δέχτηκε σχόλιο από την συμπρωταγωνίστριά του Κλέλια Ανδριωλάτου αλλά και από τον τηλεοπτικό της αδερφό, Ορέστη Χαλκιά. Και οι δυο τους τους άφησαν τρεις καρδιές, ενώ το ίδιο σχόλιο έκανε και ο Γιώργος Μπένος.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν απλώς να δείξουν την αγάπη τους στον Χριστόφορο ή στέλνουν κοινά μηνύματα... «συνωμοσίας»;

«Κούκλος τότε κούκλος και τώρα»

Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος έλαβε και πολλά σχόλια από followers του, οι οποίοι επεσήμαναν το πόσο όμορφος ήταν μικρός και πόσο καθηλωτικό ήταν από τότε το βλέμμα του. Κάποιος από τους φανς του έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα κουκλί τότε, ένας πανέμορφος άντρας σήμερα»! Ενώ κάποιος ακόμα τόνισε «Πω πωωω… πόσο θεληματικό βλέμμα.. τι παιδάκι απίθανο»!!

Δες κάποια από τα σχόλια που έλαβε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για την παιδική φωτογραφία του