Ποια ξεπατίκωσε η Beyonce;

Ποια ξεπατίκωσε η Beyonce;

Η μέλλουσα μαμά Beyonce κατηγορείται πως «έκλεψε» τη χορογραφία μιας διάσημης Βελγίδας χορογράφου, για το videoclip του Countdown.

Το νέο videoclip της Beyonce για το τραγούδι Countdown, άφησε πολλούς άφωνους, καθώς η σούπερ σταρ τραγουδίστρια επιδίδεται σε ξέφρενα χορευτικά φορώντας εντυπωσιακά κοστούμια και περούκες των 60s, παρά το γεγονός πως βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη φάση στην εγκυμοσύνη της και η φουσκωμένη της κοιλιά είναι πιο ευδιάκριτη από ποτέ.

Η Anne Teresa De Keersmaeker, μια γνωστή και πετυχημένη χορογράφος από το Βέλγιο, έμεινε επίσης με το στόμα ανοιχτό όταν είδε το videoclip της Beyonce, για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο όμως. Και αυτός ήταν πως η χορογραφία του κομματιού, ήταν σχεδόν ακριβής αντιγραφή μιας δικιά της.

Η Βελγίδα χορογράφος μίλησε σε ένα γνωστό blog της Δανίας και είπε πως κανείς δεν ήρθε ποτέ να της ζητήσει την άδεια για να χρησιμοποιήσει τη χορογραφία της στο βίντεο της Beyonce.

«Δεν ήξερα τίποτα σχετικά με αυτό. Δεν έχω θυμώσει, αλλά αυτό είναι κλοπή», είπε η De Keersmaeker.

Αυτή, μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο που η Beyonce κατηγορείται για «κλοπή» χορογραφίας. Πριν λίγο καιρό, η διάσημη τραγουδίστρια είχε κατηγορηθεί πως είχε αντιγράψει την χορογραφία ενός βίντεο της Ιταλίδας καλλιτέχνιδος Lorella Cuccarini, για να την εφαρμόσει στη live παρουσίαση του «Run The World (Girls)» στα Billboard Music Awards.

Παρακάτω σας παραθέτουμε το βίντεο που κυκλοφόρησε το διαδίκτυο και το οποίο παρουσιάζει τις σκηνές από τα videoclip της Beyonce και της Anne Teresa De Keersmaeker που ταυτίζονται. Τα συμπεράσματα δικά σας.