Η Kate Moss ποζάρει με την κούκλα κόρη της Lila και αποκαλύπτει τους κανόνες που της βάζει η 21χρονη

Η Kate Moss ποζάρει με την κούκλα κόρη της Lila και αποκαλύπτει τους κανόνες που της βάζει η 21χρονη

«Δεν ξέρω αν η μητέρα μου περίμενε ότι θα ασχοληθώ με τη μόδα - είμαι αρκετά ντροπαλή, όπως και εκείνη - αλλά υποστήριξε πλήρως κάθε απόφαση που πήρα», δήλωσε το ανερχόμενο μοντέλο και κόρη της Kate Moss, Lila.

Η Kate Moss και η 21χρονη κόρη της, Lila Moss, βρίσκονται σε ένα από τα έξι ειδικά εξώφυλλα για το τεύχος Δεκεμβρίου 2023 της βρετανικής Vogue.

Το 49χρονο είδωλο της δεκαετίας του '90 πόζαρε στον φακό του Tim Walker με το μοναχοπαίδι της φορώντας ασορτί χνουδωτά λευκά πουλόβερ και γκρι τσόχινα καπέλα του Noel Stewart.

https://www.instagram.com/p/Czt9d1kA4CL/

Αν και η μαμά της είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο, η Lila αποκάλυψε στο ότι την άφησε να καταλάβει μόνη της ορισμένες πτυχές του μόντελινγκ.

«Δεν ξέρω αν η μητέρα μου περίμενε ότι θα ασχοληθώ με τη μόδα - είμαι αρκετά ντροπαλή, όπως και εκείνη - αλλά υποστήριξε πλήρως κάθε απόφαση που πήρα», δήλωσε το ανερχόμενο μοντέλο.

«Δεν με έχει βοηθήσει όμως με το περπάτημά μου», αποκάλυψε η Lila. «Μου λέει: 'Απλά πρέπει να το νιώσεις. Δεν ξέρω τι να κάνω. Απλά το κάνω! Εγώ λέω: "Ωραία - πάω να εξασκηθώ λίγο ακόμα, και μετά..."».

https://www.instagram.com/p/CwYFktutEN6/

«Η Lila είναι αυτή που μου βάζει κανόνες»

Η Kate, η οποία γέννησε τη Lila όταν ήταν 28 ετών, δήλωσε στη Vogue ότι η σχέση τους άρχισε να αλλάζει όταν η κόρη της μπήκε στα είκοσί της.

«Τώρα που είναι 21 ετών, η Lila είναι αυτή που μου βάζει κανόνες: να φοράω spf 50, να κόψω το κάπνισμα... Αν και πρόσφατα μου έκανε δώρο αυτή την ταμπακιέρα που λατρεύω», παραδέχτηκε το σούπερ model.

«Η Lila είναι πολύ πιο ώριμη από ό,τι ήμουν εγώ στα 20 μου», δήλωσε η σταρ της πασαρέλας στη Vogue, προσθέτοντας ότι «τα πράγματα θα είναι διαφορετικά γι' αυτήν».

«Καταλαβαίνει ότι μπορεί να πει όχι, για πράγματα, κάτι που εγώ δεν έκανα ποτέ, και έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της - έχω φροντίσει γι' αυτό», είπε η Kate. «Και ας το παραδεχτούμε, είναι πολύ πιο λογική από ό,τι ήμουν εγώ τότε. Θέλω να πω... δόξα τω Θεώ. Χα»!

Παρόλο που μπορεί να έχουν διαφορετική προσέγγιση στη ζωή και το μόντελινγκ, η Βρετανίδα καλλονή δήλωσε ότι η Lila έχει κληρονομήσει την αγάπη της για το στυλ.