Η Σάντρα μετά το Σόι Σου δέχτηκε προτάσεις για σειρές αλλά όλοι οι δρόμοι την οδήγησαν στη Νομική

Η Σάντρα μετά το Σόι Σου δέχτηκε προτάσεις για σειρές αλλά όλοι οι δρόμοι την οδήγησαν στη Νομική

«Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις. Έχω πάει σε αρκετά casting», είπε η Βάσια Γκολφινοπούλου όταν ρωτήθηκε τι έκανε μετά το τέλος της πετυχημένης σειράς «Το Σόι Σου».

Η μικρή Σάντρα από το «Σόι σου», Βάσια Γκολφινοπούλου, μπορεί να έχει γίνει πλέον 18 χρονών και να θυμάται με νοσταλγία τα τέσσερα χρόνια της εφηβικής της ηλικίας που συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά, ως κόρη του Μελέτη Ηλία και της Βάσως Λασκαράκη, ωστόσο ο δρόμος που βαδίζει προς το παρόν οδηγεί κάπου στην οδό Σόλωνος, αφού βρίσκεται στο πρώτο έτος της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Σε μία διαφορετική συνέντευξη που παραχώρησε στο youtube κανάλι του Xristt (Chris Kaouras) απάντησε σε άβολες (και μη) ερωτήσεις, κάποιες από τις οποίες απέφυγε πίνοντας «Τσάι με Λεμόνι».

Από το «Σόι Σου» στις προτάσεις που δεν απέδωσαν καρπούς

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για το γεγονός ότι ξαφνιάστηκε που πήρε τον ρόλο της Σάντρας. «Είχα πάει απλά για ένα casting που με είχανε καλέσει. Δεν το περίμενα καθόλου, εντωμεταξύ κι εγώ έβλεπα φανατικά τη σειρά στην πρώτη σεζόν που δεν έπαιζα. Δεν το περίμενα καν ότι μπορεί να έχω επιλεχθεί ανάμεσα σε τόσα άτομα που ήταν εκεί πέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα με το «Σόι Σου» έκανε πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική και για αυτόν τον συνδυασμό είπε «δύσκολος ο συνδυασμός πρωταθλητισμού και γυρισμάτων. Σχολείο το πρωί, γύρισμα όχι καθημερινά, και μετά προπόνηση, γύρναγα σπίτι δέκα η ώρα το βράδυ και διάβαζα».

Για το λόγο που δεν έχει κάνει κάτι άλλο υποκριτικά μετά το «Σόι Σου» είπε πως «μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις. Έχω πάει σε αρκετά casting. Δεν έτυχε να προχωρήσει κάτι».

Τα celebrity crash και η «κλοπή»

Κατά τη διάρκεια τη συζήτησης αποκάλυψε ότι τα celebrity crash της είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Πασχαλάκης αλλά και ότι είχε κλέψει ένα μπρελόκ από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών όταν ήταν μικρή.

Σχετικά με αυτό, είπε: «Ήμουνα πολύ μικρή και στα ταμεία είχα κλέψει ένα μπρελόκ με φακό. Μετά, όταν γύρισα σπίτι, η μαμά μου το γύρισε πίσω».

Remake της σειράς Το Σόι Σου; Πόσο πιθανό είναι;

Οι επιτυχημένες επαναλήψεις της σειράς «Το Σόι Σου» αλλά και τα σχόλια του κοινού για remake φαίνεται να φούντωσαν τις φήμες που θέλουν να επανέρχονται στις ζωές μας ανανεωμένες οι Κυριακές της οικογένειας Χαμπέα.

Για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο η τηλεοπτική Αλεξάνδρα, Μίκρα Παπακωνσταντίνου, είχε πει σε προηγούμενες δηλώσεις της «Τον Alpha να ρωτήσετε αν θα γίνει ξανά το Σόι. Δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή γιατί όλοι οι συνάδελφοι παίζουν σε καταπληκτικά άλλα σίριαλ. Μακάρι να γίνει! Είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η ίδια είναι θετική σε αυτό το ενδεχόμενο.

Από την πλευρά της, σε συνέντευξή στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ ΤV» η ηθοποιός - και παρουσιάστρια φέτος της εκπομπής «Τhe Break» - μιλώντας για την ολοκλήρωση της σειράς δεν είχε φανεί ιδιαίτερα θετική στο άκουσμα του να γίνει ξανά remake για κάποιους συγκεκριμένους λόγους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τις φήμες που ήθελαν να γίνεται κάποιο remake: «Το έχω ακούσει κι εγώ. Ίσως η ανάγκη του κόσμου να έχει δώσει ώθηση στις φήμες. Λυπάμαι που το λέω, αλλά τέτοιες οικογενειακές κωμωδίες δεν γίνονται εύκολα. Ήταν μια συνήθεια που έγινε λατρεία. Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή αν θα με ενδιέφερε ως ενδεχόμενο. Είμαι πολύ δεμένη με του ανθρώπους που ήταν σε αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρω αν θα το ήθελα αυτό το πισωγύρισμα, αλλά από την άλλη ήταν και η ωραιότερη δουλειά από άποψη συναισθημάτων στην καρδιά».