Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για την στήριξη που έχει λάβει και έκανε λόγο για το «ιατρικό μακιγιάζ»

Καθημερινά, ανεβάζει φωτογραφίες και δίνει δύναμη και κουράγιο σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες και καταστάσεις.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είναι ένα κορίτσι που αποτελεί σύμβολο δύναμης και ελπίδας. Μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε, δείχνει να έχει ξανά βρει τα πατήματά της και να ζει την κάθε στιγμή στη ζωή της έτσι ακριβώς όπως την έχει ονειρευτεί. Αν ακολουθείς την Ιωάννα στα social media, θα καταλάβεις ότι η ίδια λατρεύει τα ταξίδια. Της αρέσει να ανακαλύπτει καινούργια μέρη και πολιτισμούς και να γνωρίζει τις κουλτούρες των άλλων λαών.

Εκτός από τις αναρτήσεις που κάνει με τα μαγευτικά μέρη, η Ιωάννα, αποτελεί πηγή δύναμης για χιλιάδες ανθρώπους. Καθημερινά, ανεβάζει φωτογραφίες και δίνει δύναμη και κουράγιο σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες και καταστάσεις. Η ίδια, συνεχίζει να κάνει τα δικά της podcasts που έχουν στόχο την ψυχική ενδυναμώσει του ακροατή.

402933746_18378054982068186_3135332529832113239_n.jpg

@paliospirou.joanna

Η Ιωάννα στο ίδιο δωμάτιο και κρεβάτι του νοσοκομείου

Πριν λίγες ημέρες, είχε ανεβάσει ένα ποστ στο ίδιο δωμάτιο του νοσοκομείου που βρισκόταν πριν 3,5 χρόνια. Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

https://www.instagram.com/p/C0J5b5lsBTt/

Στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι.. όπως 3,5 χρόνια πριν. Οι αναμνήσεις με μουδιάζουν ακόμα το ίδιο. Ευτυχώς τα δεδομένα πλέον είναι διαχειρίσιμα και προγραμματισμένα. Οι νοσηλείες είναι κάποιων ωρών και όχι μηνών. Πλέον όλα έχουν ως σκοπό τη βελτίωση και όχι να μου σώσουν τη ζωή. 🙂🙏🏼❤️ #χωριςφιλτρα

Πλέον, η ζωή της δεν κινδυνεύει! Η Ιωάννα, κατάφερε να αρπάξει ξανά τη ζωή της στα χέρια. Παρόλα αυτά, οι ουλές και τα τραύματα χρειάζονται εντατική φροντίδα και περιποίηση. Η αλήθεια είναι ότι οι θεραπείες και η συνεχή φροντίδα της επιδερμίδας της δεν σταματάει ποτέ. Η Ιωάννα, είναι ευγνώμων για τη στήριξη και τη βοήθεια που έχει λάβει τόσο από τους ιατρούς που έχει στο πλευρό της, όσο κι από τους ανθρώπους που την αγκάλιασαν και τις έδειξαν την στήριξή τους από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Το «ιατρικό μακιγιάζ»

Επιπλέον, πριν λίγες μέρες η Ιωάννα μας μίλησε μέσα από ένα podcast, για το ιατρικό μακιγιάζ. Η ίδια με τη βοήθεια του makeup artist, Τάκη Μαυριγιαννάκη, ο οποίος ειδικεύεται στο «ιατρικό μακιγιάζ», μας μίλησαν για το πως μπορούν οι ασθενείς να βελτιώσουν την εικόνα τους.

https://www.instagram.com/p/C0OkomlMnWC/

«Το make up δεν καλύπτει αδυναμίες. Αναδεικνύει τα ωραία μας χαρακτηριστικά», «Είχα βάψει τον Ανδρέα Παπανδρέου στην τελευταία του εκλογική καμπάνια όταν βγήκε από το Ωνάσειο. Ήταν πολύ πονεμένος»

Η αλήθεια είναι πώς για κάποιους δεν είναι γνωστός ο όρος «ιατρικό μακιγιάζ». Με τη βοήθεια όμως της Ιωάννας έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε τα πάντα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ιωάννα είναι ένα χαμογελαστό κορίτσι που παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, συνεχίζει να τα βλέπει όλα όμορφα και θετικά, δίνοντας δύναμη σε όλους! Στο τελευταίο ποστ στο προφίλ της στο Instagram μιλάει για την ψυχολογική υποστήριξη που έχει λάβει και το πόσο σημαντική είναι για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Είναι σημαντικό να ξεπερνάμε όλες τις δυσκολίες με χαμόγελο! Κάτω από τη φωτογραφία έσπευσαν όλοι να αφήσουν τα πιο όμορφα και τρυφερά σχόλια. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery...