Ο Παπαδόπουλος μίλησε για απιστία & αυτά είναι 4 facts σχέσεων από τον δάσκαλο του Κάνε ότι Κοιμάσαι

Τζένη Ντεμιράι
Ο Παπαδόπουλος μίλησε για απιστία & αυτά είναι 4 facts σχέσεων από τον δάσκαλο του Κάνε ότι Κοιμάσαι

«Μπορεί να αγαπάς μια γυναίκα και να την απατήσεις», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μας έκανε να αναρωτηθούμε «πόσα ξέρει για τις σχέσεις»;

Για την απιστία και την σχέση αυτής με την αγάπη μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στην τηλεοπτική σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», παρομοίασε την απιστία με «σπορ», το οποίο δεν αναιρεί την αγάπη που μπορεί αισθάνεσαι για τη σύντροφό σου, αλλά μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και ως «επιβεβαίωση» της αξίας της στη ζωή σου.

#1 Μπορεί να αγαπάς αλλά να απιστήσεις

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά στην Αθηναΐδα Νέγκα:

«Εγώ ξέρω για τους άντρες που απιστούν ότι είναι σαν σπορ. Μπορεί να αγαπάς μια γυναίκα και να την απατήσεις. Μπορεί να την αγαπάς πολύ και βαθιά και να τη σέβεσαι. Θα φανεί σαν δικαιολογία, αλλά στο βάθος βάθος ξέρεις ότι θα πεις πως “θα μπορούσα να μην το κάνω, γιατί αυτή είναι αυτή και δεν αλλάζει”, άρα είναι λίγο υπέρ της».

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά, αφού ο ηθοποιός είχε μιλήσει ξανά για σχέσεις σε προηγούμενη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

papadopoulos-spyros.jpg

#2 Μπορεί να είσαι μόνος και να μην είναι παραίτηση

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Απρίλιο στο Στούντιο 4 ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή και είχε παραδεχτεί πως «είμαι πολύ καλά με τους φίλους μου» και πως είναι μόνος του.

«Έκανα τη διαδρομή μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήρθε μόνο του αυτό, γλυκά, δεν ήταν ένα είδους παραίτησης ή μελαγχολία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι είναι ανοιχτός αν κάτι αλλάξει στο μέλλον, αλλά έχει γίνει αρκετά παράξενος και φαίνεται να είναι δυσκολότερο για εκείνον να δεσμευτεί

#3 Μπορεί μία σχέση να κρατήσει 3 μέρες και να τη θυμάσαι μία ζωή

Στην ίδια συνέντευξη, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην αξία που έχει η διάρκεια μίας σχέσης. Συγκεκριμένα, τόνισε πως μία σχέση μπορεί να κρατήσει μόνο λίγες μέρες, αλλά να μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πολλά χρόνια.

«Σε ένα αεροδρόμιο είχα γνωριστεί κάποτε με μία κοπέλα. Κράτησε τρεις μέρες, αυτό το σφηνάκι όμως έχουν περάσει τριάντα χρόνια και δεν το έχω ξεχάσει».

#4 Οι γυναίκες καταλαβαίνουν ευκολότερα πότε έρχεται το τέλος

Στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος δήλωσε πως οι άνδρες είναι εκείνοι που αργούν να αντιληφθούν πως μία σχέση έχει φτάσει στο τέλος της. «Συνήθως οι γυναίκες χτυπάνε το καμπανάκι ότι δεν πάει κάτι καλά στις σχέσεις και οι άντρες σαν "ψιλοανόητοι" που είμαστε, δεν το ακούμε», είπε χαρακτηριστικά.