H Dolly Parton έκανε την ομορφότερη έκπληξη της χρονιάς σε άρρωστο θαυμαστή της και μοίρασε ελπίδα

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Dolly Parton έκανε την ομορφότερη έκπληξη της χρονιάς σε άρρωστο θαυμαστή της και μοίρασε ελπίδα
Associated Press

H Dolly Parton έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα σε καρκινοπαθή θαυμαστή της ο οποίος είχε όνειρο ζωής να τη γνωρίσει.

Η Dolly Parton έχει κερδίσει επάξια τη θέση της στη λίστα των stars που διέγραψαν λαμπρή καριέρα και βρέθηκαν στην κορυφή της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Λίγες ημέρες πριν το τέλος της χρονιάς και τον ερχομό του νέου έτους η 77χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει μια πολύ τρυφερή έκπληξη σε ένα θαυμαστή της, o oποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου σε τέταρτο στάδιο.

Ο Λάμπρος Λάζαρης είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Δανάης Παππά: Το ταξίδι στη Σερβία και τα σχόλια

Η Dolly Parton εκπλήρωσε την ευχή άρρωστου θαυμαστή της και μοίρασε χαμόγελα

Σύμφωνα πάντα με την Washington Post, ο LeGrand Gold διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου το 2019 και οι γιατροί εκτιμούν πως έχει 2-12 ακόμα μήνες ζωής. Πριν από ένα περίπου χρόνο ο Gold έγραψε σε χαρτοπετσέτα μια λίστα με 11 πράγματα που ήθελε να υλοποιήσει οπωσδήποτε πριν φύγει από τη ζωή.

Στην έβδομη θέση της wishlist του ήταν η επιθυμία να γνωρίσει την αγαπημένη του τραγουδίστρια, Dolly Parton.

«Σκεφτόμουν ότι δε θα συμβεί ποτέ», δήλωσε ο ίδιος στο δίκτυο KSL-TV.

Χάρη στη σύζυγό του, Alice (η οποία δημοσίευσε τη λίστα ευχών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) η μεγάλη επιθυμία του Gold πραγματοποιήθηκε σε λίγα μόλις 24ωρα.

Ο 48χρονος δέχθηκε το πιο αναπάντεχο τηλεφώνημα, με τη Dolly Parton να του μιλά από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, αφήνοντάς τον έκπληκτο.

«Γεια σου LG! Είμαι η Dolly P! Έχω ακούσει ότι είσαι θαυμαστής μου εδώ και πολλά χρόνια και ήθελα απλώς να σε ευχαριστήσω για αυτό», του είπε η διάσημη τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια και ο θαυμαστής της συνομίλησαν για περίπου τέσσερα λεπτά με την Parton να ερμηνεύει το διάσημο τραγούδι «I Will Always Love You», αλλάζοντας τους στίχους σε «I will always love LG».

«Τραγούδησε ένα τραγούδι κι έβαλε το όνομά μου σε αυτό. Νιώθω σαν να είμαι αθάνατος τώρα», είπε συγκινημένος ο 48χρονος στα ξένα μέσα εξηγώντας την αδυναμία που τρέφει στην Dolly Parton από παιδί.

Πηγή κεντρικής: apimages.com