Ο Λάμπρος Λάζαρης είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Δανάης Παππά: Το ταξίδι στη Σερβία και τα σχόλια

Ο Λάμπρος Λάζαρης είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Δανάης Παππά: Το ταξίδι στη Σερβία και τα σχόλια

Η νέα πόζα με ριχτά ρούχα, το ποτήρι λευκού κρασιού και η λατρεία που τρέφει ο Λάμπρος Λάζαρης για τη Δανάη Παππά. 

Τι κι αν οι φήμες θέλουν τη Δανάη Παππά να περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Λάμπρο Λάζαρη, εκείνη δεν σταματά να ταξιδεύει και μετά την πρόσφατη εξόρμηση στην Εύβοια, ήρθε η ώρα για ένα ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι.

Το νέο ταξίδι στο Βελιγράδι

Η ηθοποιός είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Βελιγράδι μαζί με τον αγαπημένο της και ήδη χθες επισκέφτηκε ένα από τα πιο ωραία σημεία, το Kalemegdan Park.

https://www.instagram.com/p/Cr1JFeDNQ1n

Το πάρκο αυτό βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στην κορυφή του λόφου, με θέα στη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη και είναι ένας φανταστικός φυλλώδης υπαίθριος χώρος που βρίσκεται μέσα στα τείχη του φρουρίου του Βελιγραδίου, το οποίο χρονολογείται από τους Ρωμαίους. Το καλοδιατηρημένο κάστρο είναι ανοιχτό στο κοινό και διαθέτει ένα απίθανο ηλιοβασίλεμα.

Η Θοδώρα του Σασμού ενημέρωσε τους θαυμαστές της για το ταξίδι της και αυτό που πολλοί παρατήρησαν στο γεύμα που απόλαυσε η Παππά με τον καλό της ήταν τα δύο ποτήρια κρασιού.

Δανάη και Λάμπρος = L.F.E

Εννοείται πως σε κάθε ταξίδι, Λάμπρος και Δανάη προσπαθούν να βλέπουν κάθε σημείο και να απολαμβάνουν τους προορισμούς που επιλέγουν εις το έπακρο.

Ο Λάμπρος όμως, σε κάθε πόζα της καλής του δεν παραλείπει πάντα να αφήνει ένα χαριτωμένο σχόλιο θαυμασμού.

Ένα μωρό για τη Δανάη Παππά: Θα ολοκληρωθεί η ευτυχία της στον Σασμό με ένα παιδί;

««Θα ήθελα ο γάμος να είναι ένα μεγάλο πάρτι. Από τη στιγμή που έχεις αποφασίσει με ποιον άνθρωπο θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου, δεν έχουν σημασία τα υπόλοιπα. Δεν θεωρώ τον γάμο κάτι απαραίτητο, είναι απλώς άλλη μια ευκαιρία για μια μεγάλη μάζωξη με φίλους», είχε πει η Δανάη για το ενδεχόμενο ενός γάμου και είχε συμπληρώσει:

«Αν αποφασίσω ποτέ να παντρευτώ, δεν θέλω να αγχωθώ για τίποτα. Οι καλεσμένοι μας, αν μας αγαπούν, θα περάσουν καλά, είτε με μπουφέ, είτε με σερβιρισμένο φαγητό, είτε ο γάμος γίνει στην Αθήνα είτε σε νησί κ.ο.κ.

Το νυφικό, από την άλλη , δεν μπορώ να το φανταστώ ακριβώς. Σίγουρα θα ήθελα να νιώθω άνετη και ο εαυτός μου μέσα σε αυτό. Με τον σύντροφό μου έχουμε ταιριάζει, έχουμε βρει τα κοινά μας πατήματα και πορευόμαστε μαζί».

Όσο για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη είχε αναφέρει:

«Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ασφάλεια μέσα στη σχέση, για να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να το σκέφτεσαι και να κάνεις αυτά που θέλεις, και να εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι και εξελισσόμαστε καθημερινά. Για αυτό χρειάζεται πολλή δουλειά για να ξαναγνωρίζεσαι κάθε φορά με τον σύντροφό σου και να κατανοείς και να εκτιμάς την εξέλιξή του χαρακτήρα του».