Νέα μέρα, νέα μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Νέα μέρα, νέα μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Από βαθύ βουργουνδί έως φωτεινό χάλκινο. Η ηθοποιός που δεν φοβάται να τσαλακωθεί μέσα από φωτογραφίες.

Ας μην γελιόμαστε. Δεν είναι μυστικό πια, ούτε καν κοινό. Το 99% των γυναικών που έχουν, λόγω επαγγελματικής καριέρας, μεγαλύτερη προβολή από τα μέσα ενημέρωσης ή τα social media, φροντίζει με κάποιον τρόπο να εξασφαλίσει πιο πλούσια μαλλιά. Δεδομένου ότι τα φυσικά μας μαλλιά είναι πολύ επιρρεπή σε τεχνικές ντεκαπάζ, βαφής και styling, συνήθως δεν φτάνουν στο επίπεδο όγκου ή μήκους που θα θέλαμε. Ειδικά όσες καλούνται συχνά εξαιτίας της καριέρας τους να αλλάζουν ύφος και look, έχουν «εξασφαλίσει» μια επιπλέον ταλαιπωρία για την κόμη τους και φυσικά έναν επιπλέον λόγο να «εξερευνήσουν» τις επιλογές που έχουν για να αποκτήσουν άμεσα πλούσια, μακριά και εντυπωσιακά μαλλιά.

Κάπου μεταξύ τρεσών και extensions (στο εξωτερικό καθίσταται πολύ πιο εδραιωμένη και η χρήση περούκας), συναντάμε πολλές celebrities να αναζητούν την ιδανική για εκείνες λύση προκειμένου να έχουν το look που επιθυμούν και όχι να συμβιβαστούν με οτιδήποτε λιγότερο.

Μεταξύ αυτών και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία προσφάτως έγινε «Ραπουνζέλ» δίνοντας άλλον αέρα στην, κατά τα άλλα πιο ρομαντική και barbiecore, πλευρά της ξανθιάς μακριάς κουπ. Η εκκεντρική ηθοποιός επέκτεινε το μήκος των μαλλιών της χάρη στη χρήση hair extensions, τα οποία προσαρμόζει πάντα στη διάθεση και το ύφος των εμφανίσεών της. Η αλήθεια άλλωστε είναι πως τα μακριά μαλλιά μας χαρίζουν και μια μεγαλύτερη ελευθερία επιλογών, λόγω της ποικιλίας χτενισμάτων με τα οποία μπορούμε τα πειραματιστούμε.

https://www.instagram.com/p/CyGIKO7sGLH/

Τι γίνεται όμως όταν φτάνει η στιγμή της αφαίρεσης; Άλλες σπεύδουν αμέσως να κάνουν ανανέωση των extensions τους, ενώ άλλες προτιμούν να υιοθετήσουν για λίγο κάποιο άλλο look κάνοντας embrace ένα πιο κοντό μήκος. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η «mama sings fire», όπως και ονομάζεται το συγκρότημα στο οποίο τραγουδά. Έτσι, η ηθοποιός έχει εδώ και λίγο καιρό υιοθετήσει ένα νέο κούρεμα, το οποίο- μάντεψε- της πηγαίνει πολύ. Ο λόγος για ένα rock chic κούρεμα με ασύμμετρες άκρες και αραιές αφέλειες.

Όπως παραδέχθηκε μάλιστα και η ίδια σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, σκόπευε να προβεί αμέσως σε επανατοποθέτηση των extensions της, μέχρι που είδε και το πιο κοντό μήκος πάνω της και τελικά της άρεσε πολύ. «Έβγαλα τα extension παιδιά, έχω να σας πω. Ενώ θα τα ξαναέβαζα, κάπως μ’ αρέσει. Τι λέτε; Εγώ λέω να τα αφήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Μπορεί σε λίγο καιρό να την δούμε και πάλι με άλλο χρώμα ή μήκος μαλλιών, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το καρέ τής πηγαίνει πολύ.

https://www.instagram.com/reel/C1hdinQMfxM/

Ομολογουμένως, μας θύμισε το κούρεμα που είχε υιοθετήσει και λίγους μήνες πρωτύτερα.

https://www.instagram.com/p/CtyXdK_sBiW/

Είναι αυτή η αλλαγή η τελευταία που θα κάνει η ηθοποιός; Μάλλον όχι. Μας πειράζει; Σίγουρα όχι. Ας θυμηθούμε μερικά από τα προηγούμενα hair looks που έχει ανά τα χρόνια υιοθετήσει.

Αρχικά, την γνωρίσαμε με καστανά σκούρα μαλλιά.

200912161255360.1311_MARINOS_PAPADIMITRIOY_ANASTASOPOYLOY_15122009.jpg

Ενώ στην πορεία των ετών, είχαμε την ευκαιρία να την δούμε και με διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου, από βαθύ βουργουνδί έως φωτεινό χάλκινο. Και φυσικά, όλα αυτά σε μια ποικιλία από hair cuts.

Από τα πιο εκκεντρικά της πάντως looks, είναι τα ράστα- που μάλιστα υιοθέτησε πολύ πρόσφατα- αλλά και τα ξυρισμένα από τη μία πλευρά μαλλιά, που λάνσαρε παλαιότερα. Εξίσου εκκεντρική και η απόφασή της να βάψει τα μαλλιά της ροζ, και μάλιστα όχι μόνο μια φορά. Παραπέμπτοντας σε μια ελληνική εκδοχή της Avril Lavigne, έκανε πολλές κατά τα άλλα πιο συντηρητικές όσον αφορά την κουπ τους, να το ξανασκεφτούν.

Κάτι που επίσης φαντάζει «άθλος» για πολλές αλλά εκείνη το τόλμησε, ήταν να υιοθετήσει ένα εξαιρετικά σύγχρονο και πολύ νεανικό pixie κούρεμα.

Θυμίζουμε ότι αιτία για να τα κόψει τόσο κοντά στάθηκε ένα θέμα που αντιμετώπισε με την υγεία της. Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα είχε η ίδια εξομολογηθεί, μετά τη νόσησή της με covid-19 το 2020, επηρεάστηκε ο θυρεοειδής και αυτό προκάλεσε μεγάλη απώλεια μαλλιών. Όπως μάλιστα εξήγησε στο περιοδικό Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, άρχισαν να της πέφτουν τούφες από τα μαλλιά.

«Επειδή πέρασα τον Covid-19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα φοβερή αδυναμία. Πονούσε όλο το σώμα και το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω, φοβήθηκα πολύ, ήμουν σε συνεχή ενημέρωση με τον γιατρό μου. Ο Ορέστης Τζιόβας νόσησε επίσης από κορονοϊό και έφτασε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε δέκα μέρες. Πανικοβλήθηκα γιατί αρχικά αποχωρίστηκα τα παιδιά μου. Μετά ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια. Και δεν την έχω πει σε κανέναν. Αυτός είναι ο λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου. Έζησα κάτι πολύ δύσκολο, πολύ παράξενο και σκέφτομαι αυτούς που ο κορονοϊός τούς βρήκε πιο ευάλωτους».