Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δηλώνει MasterChef 2024 και είναι κρίμα που δεν δήλωσε συμμετοχή

Πατούλια Κατερίνα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δηλώνει MasterChef 2024 και είναι κρίμα που δεν δήλωσε συμμετοχή

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκίνησε τη χρονιά δηλώνοντας MasterChef! Και πολύ καλά κάνει.

Ξεκίνησε την τηλεοπτική χρονιά με το Shopping Star από τη συχνότητα του Star φυσικά και αντίστοιχα ξεκινά τη νέα χρονιά, το 2024, ως σωστή MasterChef.

Τούτο δήλωσε η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, χαρακτηρίζοντας το προφίλ της wellness λογαριασμό πια.

Πάντως η Ηλιάνα, πέραν από τον πρωινό της χυμό, μας έδειξε και το πρωινό που απολαμβάνει ένα χαλαρό weekend.

weel.jpg

Κι αν σκεφτεί κανείς πως το MasterChef ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου, θα θέλαμε να δούμε και την παρφουσιάστρια guest!

well2.jpg

Σχετικά με τα άρθρα που γράφονται στο διαδίκτυο για τη διατροφή που ακολουθεί, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε διαψεύσει τις τάχα δίαιτες:

«Δεν ισχύει αυτό που γράφεται στο Internet "ακολουθήστε τη δίαιτα της Ηλιάνας". Σας παρακαλώ μην το διαβάζετε, δεν είναι ωραίο αυτό. Πρέπει να πηγαίνετε σε έναν διατροφολόγο, να κάνετε τις εξετάσεις σας. Πλέον δεν προσέχω τη διατροφή μου, δεν είμαι πια μοντέλο, δεν είμαι υποχρεωμένη να κάνω όλη τη μέρα γυμναστική και να κάνω μια συγκεκριμένη διατροφή. Τώρα θέλω απλά να περάσω καλά, μεγάλωσα κι εγώ. Όχι ότι θεωρώ ότι είμαι μεγάλη, μια χαρά είμαι, απλά απολαμβάνω κι εγώ τη ζωή μου».

Κι όταν είχε δεχτεί κριτική για το βάρος της είχε τονίσει:

«Δεν είναι λίγο υποκριτικό όλο αυτό; Δεν έχουμε πάει σε ένα άλλο άκρο; Όταν κάποιος το λέει με άσχημο τρόπο, ό,τι και να σου πει θέλει να σε προσβάλει. Όταν σου λέει κάτι γιατί ανησυχεί για σένα, είναι κάτι που το ακούς. Εμένα αν με πει κάποιος αδύνατη, το ξέρω ότι είμαι αδύνατη, δεν θα παρεξηγηθώ. Έχω υπάρξει όμως και με πολλά παραπάνω κιλά και μου έχουν πει το ακριβώς αντίθετο».

Το 2020, σε q+a είχε μιλήσει στο Instagram τα μυστικά της για να μην παίρνει βάρος όσο μένει σπίτι αλλά και το πώς αθλείται και το τι μαγειρεύει.

Όσο για τα φαγητά που προτιμά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη γυμναστική, η παρουσιάστρια προτείνει συνδυασμό πρωτεΐνης με σαλάτα και λατρεύει τα μαμαδίστικα φαγητά όπως είναι τα φασολάκια και το κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες.

«Μαγειρεύω και τρώω μόνο σπιτικό φαγητό όσο μένουμε μέσα, όλα τα μεσογειακά αγαπημένα πιάτα και είδα μεγάλη διαφορά στο σώμα, στο πρόσωπο και στη διάθεσή μου».

Όσον αφορά την γυμναστική, η Ηλιάνα έκανε τότε προπόνηση τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα για 45 λεπτά και έχει μεγάλη ποικιλία: αερόβια, πιλάτες, ασκήσεις με βάρη, μποξ, σχοινάκι, γιόγκα και μπαλέτο.