Η Selena Gomez ξανά εκτός των social media για να επικεντρωθεί στα σημαντικά πράγματα της ζωής

Τζένη Ντεμιράι
Η Selena Gomez ξανά εκτός των social media για να επικεντρωθεί στα σημαντικά πράγματα της ζωής
2022 NBCUniversal Media, LLC

Η Selena Gomez δεν έχει διστάσει να κάνει διαλείμματα από τα social media και άλλες φορές στο παρελθόν.

Η Selena Gomez, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Only Murders in the Building» ανακοίνωσε στο Instagram ότι θα εγκαταλείψει τα social media για πολλοστή φορά με σκοπό να επικεντρωθεί σε «αυτό που έχει πραγματικά σημασία» - το αγόρι της, Benny Blanco, και την οικογένειά της.

Η Gomez ανέβασε ένα Instagram story, στο οποίο ο αγαπημένος της έπαιζε μαζί με δύο μικρά παιδιά. Στην ανάρτηση έγραψε «είμαι εκτός των social media για λίγο. Επικεντρώνομαι σε πράγματα που έχουν πραγματική αξία».

selena-gomez.png

Το μπέρδεμα με τον Timothée Chalamet

Η απόφαση της τραγουδίστριας να απέχει για λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται μετά από τον ντόρο που δημιούργησε η συζήτησή της με την Taylor Swift κατά την διάρκεια της απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Θαυμαστές φέρεται να υπέθεσαν ότι η Gomez είχε ζητήσει από τον Timothée Chalamet να βγουν μαζί μία φωτογραφία, αλλά εκείνος αρνήθηκε επειδή η κοπέλα του, Kylie Jenner, είναι φίλη με την σύζυγο του Justin Bieber, Hailey.

Ο αναγνώστης των χειλιώ, Jeremy Freeman, δήλωσε στο Page Six ότι η Gomez είπε στην Taylor Swift: «Δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί μου. Είπε όχι».

Με εκείνη να ρωτά: «Timothée»; Η Gomez στη συνέχεια κούνησε το κεφάλι της, σα να λέει «ναι».

Μια πηγή από το περιβάλλον της 31χρονης Gomez, επέμεινε ότι η τραγουδίστρια ποτέ δεν είδε ή μίλησε με τον 28χρονο σταρ του "Wonka" και ποτέ δεν τον πλησίασε και δεν του ζήτησε μια φωτογραφία».

Η είδηση έγινε viral και ο Chalamet, εμφανώς δυσαρεστημένος, διέψευσε τη φήμη λέγοντας στο TMZ πως φυσικά και είναι όλα καλά με την Gomez.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια έδειξε πόσο πολύ την είχε αναστατώσει το ζήτημα που προέκυψε από το πουθενά, εξηγώντας στο E! News: «Είπα στην Taylor ότι δύο φίλoι μου που τα έφτιαξαν. Όχι ότι αυτό αφορά κανέναν».