Η Mindy από το «Emily in Paris» μίλησε με ειλικρίνεια για το σηπτικό σοκ που απείλησε την υγεία της

Τζένη Ντεμιράι
Η Mindy από το «Emily in Paris» μίλησε με ειλικρίνεια για το σηπτικό σοκ που απείλησε την υγεία της
Invision

«Είμαι ευγνώμων που η υγεία μου έχει βελτιωθεί παρά τα όσα μας είχαν πει αρχικά», τόνισε η Ashley Park  που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Emily in Paris».

Η πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» Ashley Park αισθάνεται ευγνώμων καθώς συνεχίζει να αναρρώνει μετά από ένα σηπτικό σοκ με το οποίο βρέθηκε αντιμέτωπη κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τον συμπρωταγωνιστή και φίλο της, Paul Forman.

Η ηθοποιός, η οποία υποδύεται την κολλητή φίλη της Emily, Mindy Chen, στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να μεταφερθεί από τις Μαλδίβες στο Ντουμπάι για να λάβει θεραπεία για την κατάστασή της.

CORRECTION 2023 CinemaCon - Big Screen Achievement Awards - Arrivals

Πηγή: AP

Το post για την κατάσταση της υγείας της

Πιο αναλυτικά, η Park μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από το νοσοκομείο, το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, ενώ ευχαρίστησε αρκετούς ανθρώπους που βοήθησαν εκείνη και τον Forman κατά τη διάρκεια της τραυματικής περιπέτειας της υγείας της.

https://www.instagram.com/p/C2SPz2KONpX/

«Ευχαριστώ @parkhyattdubai @iamsonalvara @iamashparmar για τη στέγαση του @peforman κοντά στο νοσοκομείο όταν μεταφερθήκαμε για εκτεταμένη περίθαλψη στο Ντουμπάι (πλησιέστερο νοσοκομείο για τη θεραπεία της κατάστασής μου)», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Που δώσατε στον Paul ένα μέρος να μείνει κοντά μου όταν δεν του επέτρεπαν να κοιμηθεί στη ΜΕΘ, και όταν χρειαζόμουν ένα σπίτι για να νοσηλευτώ εκτός νοσοκομείου, αλλά δεν είχα ιατρική άδεια να ταξιδέψω. Ενώ βρισκόμουν σε διακοπές τον Δεκέμβριο, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, αυτό που ξεκίνησε ως αμυγδαλίτιδα εξελίχθηκε σε κρίσιμο σηπτικό σοκ, το οποίο μόλυνε και επηρέασε αρκετά από τα όργανά μου».

Η 32χρονη Park δήλωσε, επιπλέον, ότι είναι ευγνώμων και σε κάθε νοσηλευτή και γιατρό της ΜΕΘ που εργάστηκαν ακούραστα για να τη βοηθήσουν. Επίσης, επαίνεσε τον 29χρονο καλό της που είναι στο πλευρό της «άνευ όρων». Η ηθοποιός παραδέχτηκε ακόμα ότι δίσταζε να μοιραστεί την ιστορία της επειδή δεν έχει αναρρώσει πλήρως, αν και έμαθε ότι ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Το σχόλιο της Lily Collins

2022 PaleyFest -

Πηγή: AP

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Lily Collins, σχολίασε στην ανάρτηση της φίλης και συνεργάτιδάς της, λέγοντας:

«Με δυσκολία μπορώ να τα κοιτάξω όλα αυτά χωρίς να κλάψω. Σ' αγαπώ αδερφούλα και είμαι για πάντα ευγνώμων που βρίσκεσαι στην άλλη πλευρά αυτού και για τον @peforman, για την απίστευτα τεράστια καρδιά σου και που είσαι εκεί σε κάθε βήμα της διαδρομής. Ανυπομονώ να σας αγκαλιάσω και τους δύο», έγραψε η Collins.

Stigmiotypo-o8onhs-2024-01-20-154856.png