Η Ευαγγελία Αραβανή ήθελε πάντα να γίνει μαμά και το δήλωνε: «Θέλω να κάνω τη δική μου οικογένεια»

Τζένη Ντεμιράι
Η Ευαγγελία Αραβανή ήθελε πάντα να γίνει μαμά και το δήλωνε: «Θέλω να κάνω τη δική μου οικογένεια»

Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους έκανε την τελευταία της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η Ευαγγελία Αραβανή διανύει την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής της. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» η παρουσιάστρια και πρώην εστεμμένη πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό της σχέσης της με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη.

Η παρουσιάστρια φέρεται να διανύει ήδη το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. Το QUEEN.GR προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά δεν έχουμε ακόμα απάντηση από την ίδια για την είδηση της εγκυμοσύνης της.

Η Ευαγγελία έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την παρουσίαση του My Style Rocks τη σεζόν 2017-2018.

Οι σπάνιες φορές που έχουμε δει την Ευαγγελία Αραβανή από το 2019 έως σήμερα

Τελευταία φορά, που είδαμε την Αραβανή στα social media ήταν τον Νοέμβριο του 2023, σε μία φωτογραφία από βραδινή της έξοδο, η οποία αναρτήθηκε από το κατάστημα στο οποίο είχε πάει για να διασκεδάσει με φίλους. Όπως μπορείς να δεις και στην ανάρτηση, πόζαρε ευδιάθετη και χαμογελαστή στον φακό.

https://www.instagram.com/p/CzzgxjHIg2b/

Από τότε έως σήμερα, οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι ελάχιστες, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η απομάκρυνση της από τα μέσα αποτελεί μία συνειδητή επιλογή.

Ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ευαγγελία Αραβανή έχει επιλέξει να μην είναι ιδιαίτερα ενεργή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού αποτελεί το γεγονός ότι η τελευταία της ανάρτηση έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2023.

Τότε, η Ευαγγελία πόζαρε κρατώντας έναν χαρταετό, ενώ στην περιγραφή της ανάρτησής της έγραφε «Καλή Σαρακοστή».

https://www.instagram.com/p/CpLGtnHtuF5/

Αυτή, μάλιστα, ήταν η μοναδική ανάρτηση που φαίνεται να έχει κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το 2023.

Τον Μάιο του ίδιου έτους, ο φωτογραφικός φακός του NDP την απαθανάτησε σε εμπορικό κέντρο, όπου έκανε χαλαρή τα ψώνια της, φορώντας μία φόρμα σε λευκό χρώμα.

evaggelia-aravani.jpg

Πηγή: NDP

Toν Δεκέμβριο του 2022 φωτορεπόρτερ την εντόπισε και πάλι σε εμπορικό κέντρο, μαζί με τη Τζένη Τζιβεριώτη.

Η πιο πρόσφατη επίσημη εμφάνισή της, ήταν το Σεπτέμβριο του 2021, όταν βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος για τη συναυλία του Γιάννη Πάριου, μαζί με τη Δανάη Παππά.

pappa-aravani.jpg

Πηγή: NDP

Η ηθοποιός διατηρεί σχέση με τον ξάδερφο του συντρόφου της Αραβανή, Λάμπρο Λάζαρη, γεγονός που φαίνεται να φέρνει κοντά τις δύο γυναίκες.

lazaris-spyros-lampros.jpg

Η τελευταία χρονιά με πληθώρα δημοσίων εμφανίσεων για την Ευαγγελία Αραβανή ήταν το 2019. Τότε, παρουσίαζε το My Style Rocks και τίποτα δεν προμήνυε την απόφαση που θα ερχόταν πολύ σύντομα και την απομάκρυνσή της από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δες στην παρακάτω gallery εικόνες από δημόσιες εμφανίσεις της Ευαγγελίας Αραβανή το 2019.

Το natural μακιγιάζ είναι ό,τι χρειάζεσαι στα ταξίδια σου – Inspo η Ευαγγελία Αραβανή

Ο σύντροφος της Αραβανή και τα όνειρα για τη δημιουργία μίας οικογένειας

Πλέον, η Ευαγγελία έχει επικεντρωθεί σε ζητήματα που δεν αφορούν την προβολή, τα φώτα και την τηλεόραση, αλλά τις ουσιαστικές σχέσεις της ζωής της.

Ο σύντροφος της, Σπύρος Λάζαρης, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Πόρο και είναι ένας επιχειρηματίας χαμηλών τόνων. Το ζευγάρι συζεί και στα νότια προάστια της Αθήνας, ενώ τα ταξίδια στον Πόρο είναι συχνά ακόμα και τους χειμερινούς μήνες του χρόνου.

Με μία πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείς να διαπιστώσεις ότι τα μέσα ενημέρωσης είχαν κάνει λόγω αρκετές φορές στο παρελθόν για ενδεχόμενη εγκυμοσύνης της, με την ίδια να καλείται να διαψεύσει τις φήμες.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά και η Ευαγγελία Αραβανή φαίνεται να βρήκε τον πατέρα που ήθελε για τα παιδιά της στο πρόσωπο του Λάζαρη.

Η ίδια στο παρελθόν είχε αναφερθεί στη μητρότητα, λέγοντας ότι είναι μία παραδοσιακή γυναίκα που ονειρεύεται κάποια στιγμή να δημιουργήσει τη δίκη της οικογένεια. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα το 2018 είχε πει:

«Έχω ξαναπεί πως θεωρώ ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας. Και σε μικρότερη ηλικία λοιπόν, τα είχα σκεφθεί αυτά. Αλλά δεν θα το έκανα για να το κάνω. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στη συγκεκριμένη επιλογή».

Μπορεί οι γονείς της Ευαγγελίας να χώρισαν, ωστόσο η ίδια δεν αισθάνεται καμία αποστροφή απέναντι σε ότι αφορά τον γάμο και την δημιουργία οικογένειας. Μάλιστα, αποτελεί κάτι που θέλει πολύ να συμβεί εδώ και αρκετά χρόνια, όπως είχε δηλώσει το 2019, στο Madame Figaro και στην Ανθή Μιμηγιάννη.

«Ποτέ δεν άκουσα από την οικογένειά μου ότι πρέπει να κάνω δική μου οικογένεια. Δεν το έχω ακούσει ούτε μισή φορά. Ωστόσο, είναι κάτι που θέλω να μου συμβεί και δεν με φοβίζει, παρόλο που είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Θέλω να κάνω τη δική μου οικογένεια και ιδανικά να μη χωρίσω. Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις βέβαια, γιατί όλες οι σχέσεις ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω ανάμεσα σε οικογένεια και σε καριέρα, θα διάλεγα το πρώτο».

Μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο την έχει επηρεάσει ο χωρισμός των γονιών της είχε πει το 2018:

«Με κάνει να σκέφτομαι όχι το πότε θα πάρω την απόφαση, αλλά ότι δεν θα ήθελα, να μου συμβεί ο χωρισμός. Δεν είμαι αρνητική στο να κάνω οικογένεια. Ίσα-ίσα το αντίθετο. Απλώς δεν θα ήθελα να δημιουργήσω μια οικογένεια και να τη διαλύσω. Πάντα στην αρχή μιας σχέσης όλα είναι ιδεατά. Δεν ξεκινά-κανείς να κάνει το βήμα για να χωρίσει μετά από δύο ή τρία χρόνια».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @evagelia_aravani