Αυτές είναι οι ασκήσεις που κάνει η Ευαγγελία Αραβανή για άψογο κορμί

Αυτές είναι οι ασκήσεις που κάνει η Ευαγγελία Αραβανή για άψογο κορμί

Και έχει απίστευτο κορμί

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι μία από τις πιο όμορφες και γοητευτικές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Τη γνωρίσαμε το 2005 όταν στα καλλιστεία εκείνης της χρονιάς και όντας μόλις 20 ετών κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Στην πορεία την είδαμε σε πολλά concepts και εκπομπές, με πιο πρόσφατη το fashion show Project Runway, αλλά και την εμφάνισή το το 2019 στο Madwalk.

Η 35χρονη παρουσιάστρια ανανεώνει πολύ συχνά το Instagram account της, και μέσα από αυτό βλέπουμε πως περνάει τον χρόνο της και τι ακριβώς κάνει. Και από ότι έχουμε καταλάβει αυτό που της αρέσει πολύ να κάνει, είναι να γυμνάζεται. Και οι pilates είναι η άσκηση που Ευαγγελία ακολουθεί για άψογο κορμί.

Και ναι το κορμί της απλά δεν παίζεται. Έχεις δει τελευταία το σώμα της; Η Ευαγγελία είναι μια κούκλα και έχει και κορμάρα. Και αν θες κι εσύ να αποκτήσεις το καλλίγραμμο κορμί της δεν έχεις παρά να δεις και να ακολουθήσεις τις ασκήσεις που κάνει κι εκείνη.



Μέσα από το Instagram account της πάντως μας έδωσε και tips και προσωπική προστασία από τον κορονοϊό, λέγοντας μας πως πρέπει να τρώμε καλά, να κάνουμε ήπια γυμναστική, να παίρνουμε έξτρα βιταμίνες και φυσικά να ξεκουραζόμαστε όσο χρειάζεται.

Δες τις ασκήσεις της.